Van Gölüspor Bitlis'ten puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 1'nci Bölge 1'nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Gölüspor, Bitlis Güroymakspor deplasmanından 1 puanla döndü.

Rıdvan Can

TFF Bölgesel Amatör Lig 1'nci grupta ikinci yarı müsabakaları hafta sonu oynanan maçlarla devam etti. Van Gölüspor Teknik Direktörü Yavuz Oruç ve Ferhat Yıldırımçakar yönetiminde Pazar günü deplasmanda Güroymakspor'un konuğu olan Van Gölüspor zorlu mücadeleden bir puanla döndü. Cihan Kaval'ın golüyle 1-0 öne geçen Van Gölüspor oyun üstünlüğüne rağmen 66'ncı dakikada kalesini gole kapatamadı. 1-1

Karşılıklı gollerle geçen zorlu mücadelede girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Van Gölüspor deplasmandan bir puanla döndü.

Maçtan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan teknik direktör Yavuz Oruç, “Ligde transfer yapamayan tek takımız maalesef gücümüz yok. Devre arası çok iyi üç futbolcum takımdan ayrılmak zorunda kaldı. Biz kendi imkanlarımızla mücadele ediyoruz. Futbolcularım her türlü fedakârlığı yapıyor. Gönül isterdi bu zorlu deplasmandan Van'a üç puanla dönelim fakat olmadı. Futbolcularımın ortaya koyduğu mücadele ve üst düzey performans bizi son derece mutlu etti. Güroymak takımı ligin tecrübeli ve iyi takımlarından. 57'nci dakikada 1-0 önce geçtik. Galipte gelebilirdik bir puanla döndük. Bu maç geride kaldı önümüze bakacağız her maça kazanmak için çıkıyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme