Van Federasyonu çeyrek finalde

Merkezi İstanbul'da bulunan Van Federasyonu geleneksel olarak her yıl düzenlenen futbol turnuvasında Samsun Federasyonu takımını penaltılarla eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Rıdvan Can

Van'ı temsilen her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasına katılan Van Federasyonu, Samsun Federasyonu ile zorlu bir maça çıktı. Özellikle Vanlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta Van Federasyonu normal süresi 3-3 biten maçta penaltılar sonucunda turnuvanın güçlü ekiplerinden Samsun Federasyon takımını 5-3 mağlup ederek, adını çeyrek finale yazdırdı.

Maçın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fatih Yağız, “Van ve Federasyonumuz adına mutluyuz. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvada Van'ı başarıyla temsil ediyoruz. Grubun güçlü takımlarından Samsun Federasyon takımını zorlu geçen maçın ardından penaltılar sonunda 5-3 eleyerek çeyrek finale yükseldik. Öncelikle Vanlı hemşehrimize kara-kobra taraftarlarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Van'ın köklü gazetesi Vansesi Gazetesine de ayrıca çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Öte yandan Van Federasyonu, Çarşamba günü çeyrek finalde Bingöl Federasyonu ile karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme