Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarına yoğun ilgi

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından düzenlenen Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı beklenenden fazla ilgi gördü.

Evren Doğruer

İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 10-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Van Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı büyük ilgi gördü. Dünyaca ünlü mankenler fuarda yer alarak 'Models of Turkey' defilesi düzenledi.

Fuar Koordinatörü Veysi Uygun, “Bölgenin en büyük Mobilya ve Evlilik Fuarı'nı gerçekleştirdik. Fuarımız yoğun ilgi gördü. Fuarımızda ulusal ve uluslararası firmalarımız yer aldı. Yaklaşık 60 standımızda 170 marka sergilendi. 4 gün boyunca devam eden fuarımızda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Fuarımızda mobilyadan beyaz eşyaya, gelinlikten moda evlerine, fotoğraf stüdyolarından düğün salonlarına kadar evliliğe dair tüm ihtiyaçlar yer aldı. Katılan tüm firmalardan fuara özel yüzde 50'ye varan indirimler yapıldığı gibi ayrıca fuarı ziyaret eden vatandaşlar sürpriz hediyelerin olduğu çekilişlere katılma hakkı kazandı. Fuarımızın tüm esnafımıza, katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.  İnşallah bundan sonrada ilklere imza atarak fuar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

10 Mayıs tarihinde açılan fuara Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Çohaz, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Can Çelik, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, STK temsilcileri ve davetliler katılmıştı.

Bakmadan Geçme