Başkan Kuşan: Vicdanlarınızı rahatlatamazsınız!

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, DEM Parti yönetiminde bulunan İpekyolu Belediyesi'nde yaşanan işten çıkarma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde DEM Parti yönetimine geçen İpekyolu Belediyesi’nde işten çıkarma krizi yaşanıyor. İpekyolu Belediyesi tarafından “İhtiyaç fazlası” başlığıyla işten çıkarılan işçilerin Belediye Binası önünde eylem yapması sonrası AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan açıklamalarda bulundu.

Başkan Kuşan yaptığı açıklamada; “Birileri Van'ın öz evlatlarına sahip çıkmak adına elini taşin altına koymuş ve bu memleketin gariban,fakir ailelerine yardımcı olmak için işe almış. Kendiside bu ekmeğe vesile olduğu için çok sevinmiş ve sevindirmiş. Babası da öyleymiş,oda birçok kisiyi ekmek sahibi etmiş. Bu işe alımlarında kimsenin fikrine ırkına düşüncesine ideolojisine bakmadan ,fakir ve ihtiyaç sahibi olduğuna inandıktan sonra işe almiş. Allah'tan habersiz olanlar, yiğitlik ten nasibini almamiş olanlar,bir zavalli ,korkak onursuz bir şekilde fake hesaplar açarak iftira atmaya başlamış, Yok para karşılığında,yok zengin olanları işe almışlar vs gibi iftiralar. Durumu iyi olan bir iki kiśi işe alinmışsa bile ,bunlarında kendilerine göre sorunları sıkıntıları olduğu için girmişler. Fake hesaplar üzerinde kimse yorum yapmasın ve sayfamda durmasinlar, çünkü onlar kendilerine bile saygısı olmayan zavallı yaratıklardır. 

Kendi kimliğinizle dilediğiniz kadar eleştiri yapabilirsiniz,buna saygım olur ama onursuzlarin yazmasına asla müsademizde yok tahammülümüzde yok,onlar önce kendilerine ve ailelerine saygı duyması öğrensinler. Bir seçim oldu, sonucunda DEM kazandı,gelir gelmez ne hizmet ederim ,Van için ne katkı sağlayabilirim diye düşüneceklerine yalan yanlış borçların olduğunu,bel altı vurmalar,iftira atmalar ve maalesef ekmeğe ihtiyacı olanlari işte atmak oldu.. MADEM İŞÇİ FAZLALIĞI VAR, MADEM ÖDEMELERDE SIKINTI YAŞAYACAKSİNİZ. O HALDE NEDEN İKİ ELEMAN DAHA İŞE ALDİNİZ. Bu insalarin gözyaşları Bedualari asla sizi rahat bırakmayacak ,bir kabus gibi gözlerinizin önünde olacaklar varsa vicdanınız sürekli huzursuz olacak.” Dedi.

VİCDANLARINIZI RAHATLATAMAZSINIZ

Yavuz Kuşan açıklamasını; “BU İŞÇİLER SON 20 GUNDE,BİR HAFTA İCİNDE İŞE ALİNMAMIŞLAR, EN ERKEN GİREN 5 AY ONCE İŞE GİRMİŞ. YANİ ARALİK AYİNDAN SONRA İŞE ALİM OLMAMIŞ. Varsa içlerinde bankamatik memuru atın işte, Varsa para karşılığında işe giren atın işte. Ama iftira atarak insanları belden aşağı vurarak vicdanlarinizi rahatlatamqzsiniz. DEM PARTİ BAŞKANLARİNA SÖYLÜYORUM. YARİN HERSEY BİTTİĞİNDE BU MEMLEKETTE YÜRÜYECEK YÜZÜNÜZ KALMAYACAK. ÇÜNKÜ O İŞCİLERİN BAKIŞI SİZİ KAHREDECEK. Dediğimiz gibi ASLI ASLINA NESLİ NESLİNE ..” Sözleriyle sonlandırdı.

Vansesi Haber
 

Yorumlar 2
Hazar. 08 Mayıs 2024 01:11

İpek yolu ak parti Yavuz beyin döneminde daha istikrarlı ve daha başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürmüştür. Kendisini tebrik eder. Van ilinde siyaset yapanlara bence en güzel örnek Yavuz bey teşkil etmiştir. Nasıl siyaset yapılacağını ve nasıl halkçı biri olduğunu çok değerli Van'lilar görmüş ve kendisini takdir etmiştir...

Vanlii 04 Mayıs 2024 10:23

5 ay önce alınmış hee Yavuz kuşan çok temizsin külhanbeyliğin dışında bişeyin yok. Bu lafları yapacağına koltuğun gereği seçimi kazansaydın yada oy kaZansaydın önceki dönemden daha aşağı götürdün ipekyolunu.

Bakmadan Geçme