VAN BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI

Van Belediyesi’nin kent merkezinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Altıntepe ve Eminpaşa mahallelerinde asfalt, yol yapım ve drenaj işi devam ediyor.
Altıntepe ve Eminpaşa mahallelerinde devam eden asfalt, yol yapım ve drenaj çalışmaları devam ediyor. Van Belediye Başkan Vekili Cahit Bozbay ve belediye başkan yardımcıları çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. İlk olarak Altıntepe Mahallesi’nde devam eden yol ve asfalt çalışmalarını inceleyen Bozbay ve beraberindekiler, daha sonra Eminpaşa Mahallesi Devlet Su İşleri (DSİ) arkasındaki sokaklarda devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Burada kısa bir açıklama yapan Bozbay, kentin birçok alanında belediyenin başlattığı çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini aktararak, 5 yıldır aynı tempo ile çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Bozbay, “Bu yıl Bekir Başkanımızın gayretiyle ciddi bir çalışma sürecine girdik. Geçmiş beş yıllara göre bu yıl yatırım hizmetimiz daha çok olacak. Kentin ve halkın ihtiyaç duyduğu çalışmalar bu yıl da yoğun bir şekilde başlayarak devam edecek. Bu yıl birçok mahallede asfalt çalışması yapıyoruz. Bizler bu çalışmaları halkla birlikte, kentin, halkın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık. Yılsonuna kadar kentin büyük bir bölümünde ve şu ana kadar hiç hizmet alamamış mahalle, cadde ve sokakları asfaltlamaya devam edeceğiz. Belediye, hizmet sınırları olan fakat bugüne kadar hizmet almamış yerlere hizmet götürüyoruz. Bu da halkımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Sokaklarda gezerken bu memnuniyetleri görebiliyoruz. Her yurttaş kendi sokağına indiğinde kendi sokağındaki belediye çalışmasını görüyor, ama kentin bütün kesiminde bu çalışmalar devam ediyor. Geçmiş zamanlarda yolları çamurlu, yürünmez bir halde olan sokaklarımız şimdi göründüğü gibi asfaltlanarak temiz bir görüntü oluşturdu. Geçmiş zamanlarda halka lütuf olarak sunulan bu hizmet, belediyenin aslı bir çalışması olduğunu bu halk görmüş durumda” dedi.
Bozbay ve beraberindekiler daha sonra Akköprü Mezarlığı’nın yenilenen duvar çalışmaları ile Yeraltı Çarşısı’na kanal suyunun gitmemesi için yapılan drenaj çalışmalarını da inceledi.
vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme