Vali Balcı, öğretmenlerle buluştu

Öğretmen buluşmaları kapsamında Edremit Uygulama Otelinde rehber öğretmenlerle bir araya gelen Vali Ozan Balcı, rehber öğretmenlerin çok önemli bir görevi üstelendiğini söyledi.

Basın Bülteni

Eğitime çok büyük bir önem verdiğini vurgulayan Vali Ozan Balcı, “Eğitim bizim 1 numaralı işimiz. Öğretmenler de benim en yakın çalışma arkadaşlarım. Ancak okullarda rehber öğretmenlerin ayrı bir yeri var. Onlar okulların mutluluk kaynağı. Çünkü öğrencilerin sorunlarını tespit etmek, yetenekli öğrencileri ortaya çıkarmak, aile çocuk ilişkilerini belirlemek, öğrencilerin problemini çözüp hayallerini gerçekleştirmesi sağlamak için çaba gösterirler. Bundan dolayı rehber öğretmenlerimizin aklından, zekasından ve birikiminden faydalanırsak çok iş yaparız. Rehber öğretmenlere her konuda destek vereceğiz. Komisyonlar kurarak bize taleplerinizi iletin. Çünkü size destek, 350 bin öğrencimize destektir. Yılmadan, aşkla, şevkle çalışan rehber öğretmenlerimizi daha aktif görmek isterim. Çocuklarımızın ellerinden tutun. Çünkü kaybedeceğimiz tek bir çocuk yok. Annelerle de sıkı temas kurun ve sorunlarını çözmede yardımcı olun. Annelerin ve çocukların derdini dert edinin" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Ozan Balcı, öğretmenlerle tokalaşarak tanıştı. Programa Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve rehber öğretmenler katıldı.

 

Bakmadan Geçme