Uniacademy Van Şubesini Açtı

İlhan Siyahtaş
Uniacademy Eğitim ve Danışmanlık Sahibi ve Baş Denetçisi Banu Berdan, Uniacademy'nin faaliyetleri ve Ankara, Kocaeli ve Van da açılan yeni şube ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Unıacademy Yönetim Kurulu Başkanı Banu Berdan, 2000 yılında kurulan bir firma olduklarını belirterek, konusunda uzman uluslararası yeterlilik belgeli eğitmen kadrosu ile öğrencilere yönelik mesleki eğitimler verdiklerini söyledi.
Kurum hakkında bilgiler veren Berdan, Toplumu Kişisel Gelişim Alanında NLP (Neuro Linguistic Programming) Quantum, EFT, Hipnoz, Yaşam Koçluğu, Öğrenci koçluğu, Liderlik, İnnovasyon,
 ISO-9001:2008 KYS İç tetkikçi Eğitim teknolojileri ile tanıştıran ve Ücretsiz Eğitimler veren ilk ve tek firma olduklarını vurguladı.
"Kaliteli eğitimi önemsiyoruz"
"Önce Kaliteli Eğitim" sloganı altında yola çıktıklarını kaydeden Banu Berdan, eğitimleri profesyonel anlamda yaptıklarının altını çizerek, "Öğrencilerin Eğitim ve ileriki mesleki hayatlarında fayda sağlayacak, sınavlara duygusal ve zihinsel hazırlık, mesleki, özel ve iş yaşamlarına uyum/hazırlık süreçlerinde kişisel gelişim eğitimlerinde yanlarında olan UNIACADEMY; kurumsal eğitimler, grup eğitimleri ve bireysel danışmanlık hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda kişisel gelişim dallarında Uzman Eğitmenlik Trainer eğitimleri de vererek bu alanda uzman eğitmenler de yetiştirmektedir. Üniversitelerdeki eğitimlerimizle Konya merkezli tüm Türkiye'de üniversitelerin çözüm ortağı olduk. Üniversite eğitimlerimizle binlerce öğrencimizi iş hayatına yetiştirilmiş bir şekilde hazırlanmasını amaçladık. İş dünyasında verimliliği artırma, performansı istenilen boyuta taşıma hedefiyle yola çıktık" dedi.
Konya merkezli bir şirket olarak Türkiye'nin her yerinde eğitim verdiklerini belirten Banu Berdan, "2012 / 2013 Eğitim yılında 17 üniversite, enstitü ve fakülteye tamamen bedelsiz olarak ISO-9001:2008 KYS kurulum ve belgelendirme çalışmaları başlatılmış, bu üniversitelerin personel ve öğrencilerine katılımı bedelsiz eğitimler düzenleyerek 83 bin öğrenci bu bedelsiz eğitimlerimizden yararlanmıştır. Bu eğitim faaliyetlerimizden daha fazla vatandaşımızın yararlanabilmesi ve insanlara daha iyi hizmet verebilmek için farklı şehirlerde şubeler açmaya başladık. İlk şubelerimizi de Ankara, Kocaeli ve Van da açtık" diye konuştu.
Banu Berdan, "Bu yıl içerisinde eğitim faaliyetlerimizi tüm yurt çapında yaygınlaştırmak için yeni şubeler açmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Uniacademy Eğitim ve Danışmanlık Van Şubesi Şerefiye Mahallesi Hastane 2.Cadde Lider iş Merkezi  No:17 hizmet veriyor.

Bakmadan Geçme