Gençlerin KPSS sınavı hazırlıkları sürüyor

Birinci oturumu 14 Temmuz, ikinci oturumu 4 Ağustos tarihinde yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait etüt merkezlerinde hazırlıklarına devam eden gençler söz konusu sınavda başarılı olmak istediklerini belirtiyorlar. 

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait etüt merkezlerinde KPSS'ye hazırlananlar, 14 Temmuz ve 4 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan sınavda başarılı olup resmi kuruma yerleşmeyi hedefliyorlar.  
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), memur alımlarının belirleyici sınavı olup, işe girecekler için dönüm noktası niteliği taşıyor. Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi etüt merkezleri KPSS'ye gireceklere ücretsiz ders çalışma imkanı sağlıyor. Bu merkezlerden faydalananlar deneme testleri çözerek sınava hazırlanıyorlar.

Sınava hazırlananlar büyük bir özveriyle çalışarak sınavda başarılı olup kamu kurumunda işe girmeyi amaçlıyorlar. Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kurulan etüt merkezleri, katılımcılarına motivasyon sağlayıp sınav stresinin azaltılmasına yardımcı oluyor.

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla açılan etüt merkezlerinin sağladığı imkan, sınav başarısının artmasına katkı sağlamaktadır.

KPSS'ye hazırlanan öğrenciler, 14 Temmuz ve 4 Ağustos tarihlerinde yapılacak sınavda başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, valiliğin ve Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı imkan ve destekle öğrencilik yıllarımızda edindiğimiz bilgilerin hafızamızda tazelenip hatırlanması açısından çok verimli olmaktadır. KPSS sınavına bu merkezlerde hazırlanmak bizler için ve bizden sonraki gelecek kuşaklar için büyük bir fırsat olduğunu belirttiler. 
 

Bakmadan Geçme