UÇAR: KADER MAÇINA ÇIKIYORUZ

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Anagold 24Erzincanspor maçı öncesi taraftarlara seslenerek, 'Bu hafta kader maçına çıkıyoruz. Anagold 24Erzincanspor maçında taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Eğer biz bu maçı kazanamazsak, diğer maçların bir anlamı kalmayacak' dedi.

Rıdvan Can

Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 14:00’te sahasında Anagold 24Erzincanspor’u konuk ediyor. Kırmızı-Siyahlı ekip ligde 35 puanla 8. sırada yer alırken, Anagold 24Erzincanspor ise 43 puanla 2. sırada bulunuyor.

Deplasmanda Erokspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Feyyaz Uçar, “Erokspor maçı bizim için dönüm maçıydı. Son dakikada kazandık. Oyun olarak iyi oynadık ancak rakibe kontra şansı verdik. Kaybettiğimiz toplardan pozisyon verdik. Bu hataları devamlı yapıyoruz. 90+3’te attığımız golle yola devam ediyoruz” dedi.

“İçerdeki tüm maçları kazansak Play-Off’a gideriz”

Sahasında 6 maç oynayacaklarını belirten Uçar, “Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Sahamızda Anagold 24Erzincanspor’u konuk edeceğiz. Bildiğiniz üzere takım olarak içerdeki maçlarda sıkıntı yaşıyoruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Her zamankinden daha çok onlara ihtiyacımız var. Bu hafta takımlarını 90 dakika boyunca desteklesinler. Bu hafta hepimizin sabırlı olması gerekir. Bağcılar maçında 70. dakikada gol yedik, bütün takım demoralize oldu. Futbolda gol yemeyen takım yok. Bu tür şeyler olabilir. Bu hafta rica ediyorum. Skor ne olursa olsun taraftarlarımız 90 dakika desteklerini esirgemesin. Çünkü takımın onlara gerçekten ihtiyacı var. İç saha galibiyeti çok önemli ve bizim 4 tane dışarıda, 6 tane içerde maçımız var. İçerdeki tüm maçları kazansak Play-Off’a gideriz. Taraftarlar karşılaşma kötü biterse 90 dakikanın sonunda istedikleri her şeyi söyleyebilirler ama ondan önce gereken desteği versinler. Oyuncuların morali şuan çok iyi, Erok maçında galip gelmemiz çok iyi oldu. İnanmaya da başladılar. Eğer bu hafta kazanabilirsek, devamı çorap söküğü gibi gelir. Bunu başaracak güçteyiz. Kazanmak için bütün kozlarımızı kullanacağız” ifadelerini kullandı.

“Takımda eksikler var”

Takımdaki eksiklerle ilgili açıklama yapan Feyyaz Uçar, “Gökhan Ünal’ın sakatlığı devam ediyor. Hala düz koşu yapıyor. Gökhan Çakır’ın tedavisi devam ediyor. Bir haftadır idmana çıkmıyor. Büyük bir ihtimalle Gökhan Çakır’da oynayamayacak. Cemal şuan hazır değil. Güral Karataş sakat, Anagold 24Erzincanspor maçında forma giyemeyecek. Ali Kuleli her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu hafta onu daha fazla oyunda tutmayı düşünüyorum. Takıma iyi katkı sunacağını düşünüyorum. Ama kim oynarsa oynasın bu maç bizim için kader maçıdır. Eğer biz bu maçı kazanamazsak, diğer maçların bir anlamı kalmayacak. Onun için en önemli maç Anagold 24Erzincanspor maçıdır. Bizim hedefimiz maçları tek tek kazanıp yolumuza devam etmektir. Şuan ilk etapta Anagold 24Erzincanspor’u yenmek için çalışıyoruz. Puan hesaplarını taraftar ve bizim yapmamız gerekir. Kesinlikle bu hesabı futbolcuların yapmaması gerekiyor. Onlar tamamen maça odaklanmalıdır” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme