Türk telekom çökmüş durumda

HALKIN SESİ

Esnaflar,  Tüccarlar,  Sanayiciler,  İşçiler, Memurlar, Amirler, Köylüler,  Çiftçiler, İşsizler,  Kadınlar, Çocuklar, Öğrenciler, Öğretmenler,  Şoförler,  Yolcular, Hastalar,  Doktorlar,  Sporcular.  Sinirlenenler, Gerilenler. Sorunu olanlar,  Derdine derman arayanlar, Sesimizi duyurmak istiyoruz diyenler. Yetkililere seslenmek isteyenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler.  Burası Sizin Köşeniz. Arayın yazalım,  Anlatın duyuralım. 
Yöneten: İlhan SİYAHTAŞ  İletişim: 05064790559
facebook: vansesi gazetesi
Tiwitter: VANSESIGAZETESI
 
VATANDAŞ TÜRK TELEKOM'A SESLENİYOR
 
Türk Telekom ile ilgili çeşitli mahallelerden gelen şikâyetler yoğunlaşmaya başladı. Şikâyetçi olan vatandaşlarımızın ortak sorunu; telefon ve internet arızlarının bir türlü  giderilememesi. 
Eminpaşa mahallesinden arayan okurumuz Ümit Ayaz şöyle diyor:"  Telefon ile ilgili şikâyetlerimizi 4441444 müşteri hizmetler hattına bildiriyoruz. Şikâyetleri otomatik alan bu hat maalesef sorunumuzu çözmekten uzak.  Yetkililer ise şikâyetlerimiz karşısında tatmin edici açıklama yapmamaktadırlar.  Eminpaşa mahallesinde oturuyorum.  Bir aya yakındır telefon ve internet hizmeti alamıyorum.  Erzurum Bölge Müdürlüğüne kadar ulaştım. Yetkili biriyle görüştüm ve sorunumuzu aktardım. Yetkili bana, " kablolarınız çalınıyor. Van'da bu kablolardan olmadığından dolayı Ağrı'dan istedik" diyor.   Fakat 10 gün oldu hala kablo gelmemiş olacak ki arızalarımız giderilmedi.  Van'da  Türk Telekom depremden sonrası  kaliteli  ve yeterli hizmet verememektedir. Van'da sorunlarımızı ileteceğimiz,  sesimizi duyuracağımız bir yetkili arıyoruz.  Vatandaşın sorunu ile neden ilgilenilmiyor. Kablo nedeniyle büyükşehir olmuş bir ilin telefon arızası aylarca sürüyor ve çözülmüyorsa bu daha da ciddi bir sorundur.  Türk Telekom 300 metre kablo temin edemiyorsa Eminpaşa mahalle sakinleri olarak kablo alımı ve döşenmesine maddi ve iş gücümüzle katkı sağlamaya hazırız.  Bu çektiğimiz eziyetler nereye kadar sürecek."
 
 

Bakmadan Geçme