TOKİ BAŞKANI YYÜ KAMPÜSÜ'NÜ İNCELEDİ

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) kampusunda TOKİ tarafından YYÜ personeli için yapılan 500 dairelik lojman ve Kredi Yurtlar Kurumu için yapılan 6 bin 100 kişilik yurt inşaatlarında incelemelerde bulundu.
İncelemelerinin ardından YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret eden TOKİ Başkanı Karabel, deprem sonrasında yaşanan süreç ve üniversite hakkında bilgiler aldı. TOKİ Başkanı Karabel, YYÜ’de kendilerinin yaptığı lojmanlar ve yurtlarda kısa zamanda çok yol alındığını, kış gelmeden de bitirileceğini belirtti.
YYÜ Rektörü Prof. Dr. Battal ise, Van’da yaşanan iki büyük depremin ardından üniversiteye verdikleri destekten dolayı TOKİ Başkanı Karabel’e teşekkür etti.
Ziyaret öncesi üniversite personeli, kendileri için yaptırılan Bardakçı TOKİ konutlarıyla ilgili bazı istek ve şikâyetlerini TOKİ Başkanı Karabel’e iletti. Şikâyetleri dinleyen Karabel, konuyla ilgili olarak TOKİ Uygulama Şube Müdürü İbrahim Yeşilyurt’u görevlendirerek eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi.
Ziyaret, Uygulama Şube Müdürü İbrahim Yeşilyurt’un yaptığı görüşmeler sonunda Bardakçı TOKİ konutlarında sorunların büyük bir kısmının çözüldüğü müjdesini vermesi ile sonlandı.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme