TFF'den Vanspor ismine onay

2019-2020 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Vanspor Futbol Kulübü Derneği isim ve logo değişikliği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kabul edildi.

Rıdvan Can

Van Büyükşehir Belediyespor Derneği, Temmuz ayında yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında tüzük değişikliği yaparak ismini Vanspor Futbol Kulübü olarak değiştirmesi sonrası TFF'ye başvurdu. Kulübün isteği, TFF tarafından görüşülerek kabul edildi. Van Büyükşehir Belediyespor bundan sonra kayıtlarda Vanspor Futbol Kulübü Derneği ismi ve belirlenen yeni logosunu kullanacak.

TFF konuyla ilgili kurumlara gönderdiği yazıda “Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Derneği 01 Ağustos 2019 tarihli yazısıyla federasyonumuza başvurarak 27 Temmuz 2019 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında tüzük değişikliği yapması sebebiyle, federasyonumuz kayıtlarındaki unvanının Vanspor Futbol Kulübü Derneği olarak, logosunun yeni logo ile değiştirilmesini talep etmiştir. Dosya evraklarının incelenmesi neticesinde, TFF Futbol Kulüpleri Tescil Talimatında belirtilen evrakın federasyonumuza iletildiği görülmüş olup, Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü Derneği’nin bundan sonra kayıtlarda Vanspor Futbol Kulübü Derneği olarak değiştirilmesine, yeni logosunun kabulüne 20 Ağustos 2019 tarihli 9 sayılı toplantıda karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi. 

 

Bakmadan Geçme