PFDK'dan Vanspor'a ceza

Ligin son maçında Serik Belediyespor'un Esenler Erokspor karşılaşmasına U 19 takımıyla çıkması maçı şaibeli hale getirdiği gerekçesiyle Bursaspor maçının 22. dakikasında sahadan çekilen Vanspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldı. 

PFDK Kırmızı Siyahlı temsilcimizi 3-0 hükmen mağlup sayıp ve 3 puan silme cezası verirken, teknik direktör Ümit Bozkurt’a 3 resmi müsabakadan men ve soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 39 bin lira para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yaptığı açıklamada, “Acnturk Sigorta Vanspor FK’nın, 4 Nisan tarihinde oynanan Bursaspor-Acnturk Sigorta Vanspor FK müsabakasında, başlamış müsabakanın terk edilmesi sebebiyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve 3 puan silme cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Acnturk Sigorta Vanspor FK teknik sorumlusu Ümit Bozkurt’un, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 39.000.-TL para cezasıyla cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verdi.  
 

Bakmadan Geçme