Star Arena Spor Mağazası büyük ilgi görüyor

Spor giyim mağazalarının önemli isimleri arasında yer alan Star Arena Spor Mağazası, Van'da spor giyimde adından sıkça söz ettiriyor.

Bahçıvan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Aydın Perihan İş Merkezinde hizmet veren Star Arena Spor Mağazası Şubesine her geçen gün ilginin artığı görülüyor.

Açıldığı günden bu yana Van halkının ve çevre illerin yoğun ilgisiyle karşılaşan kamp ekipmanları temininde büyük bir eksiği tamamlayan, dünyaca ünlü birçok marka Outdoor’ı bünyesinde bulunduruyor. Aynı zamanda Türkiye’nin birçok yerinde bulunan satış mağazalarının yanı sıra e-ticarete de ciddi yatırımlar yapan Star Arena Spor Mağazası online satış sitesi www.algiyin.com üzerinden dünyaya hizmet veriyor.

“Algiyin.com Star Arena Markasıdır”

Gazetemize konuşan mağaza yetkilileri, “Algiyin.com Star Arena ailesi olarak müşterilerimize dünyaca ünlü markaları ve kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunma, satış ve satış sonrası ürün desteği sağlama hususunda önem vermek en temel ilkelerimizdendir. Bu noktada bizi motive eden tüm müşterilerimize, iş ortaklarımıza, çalışanlarımıza ve ticari rakiplerimize teşekkürü bir borç biliriz. Sonuç olarak kurulduğu günden bugüne siz değerli müşterilerimizin olumlu desteğini sürekli hissetmekteyiz. Bize bu katkıyı sağlamanızdan dolayı mutluluğumuzu belirtip, keyifli alışverişler dileriz”  dedi.

Algiyin.com Star Arena mağazalarının satışa sunduğu bazı markalar;

The North Face, Salomon, Columbia, Merrell Skechers, Jack wolfskin, Nike, Puma, Lowa, Adidas,Victorinox, Stanley, Suunto vb birçok marka ürünlerine algiyin.com veya Star Arena şubelerinden ulaşa bilirsiniz.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme