Son Dakika Haberleri: IŞİD'e ait bina vuruldu!

Son dakika haberleri Suriye'den gelmeye devam ediyor. Suriye tarafındaki Duvaybik'te dün Fırtına obüsleriyle vurularak IŞİD'e ait çöken binada 13 IŞİD'li terörist ölürken, 7 IŞİD'li terörist yaralandı. Binanın en alt katında bulunan 150 kadar Katyuşa roketinin de kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

Bu arada Suriye’deki IŞİD bölgesinden Kilis’e atılan roket mermilerinin ardından örgüte menzil operasyonu başlatılıyor. İşte son dakika haberleri ve gelişmeleri..Son Dakika Haberleri: Duvaybik’te dün DEAŞ’a ait 3 katlı binanın vurulması sonucu çökmesiyle 13 teröristin öldüğü bildirildi.

Bölgedeki askeri kaynaklar, dün Halep’in kuzeyinde keşif gözetleme vasıtalarıyla, Duvaybik’te (sınıra 12 km., Kilis’e 26km.) atış hazırlığında olan DEAŞ terör örgütü unsurlarına ait iki adet füze rampasının tespit edilerek sınırda konuşlu fırtına obüsleriyle ateş altına alındığı, atışlar neticesinde füze rampalarının imha edildiği ve 11 teröristin öldürüldüğü hatırlatıldı. Füze rampalarının hemen yakınında bulunan DEAŞ terör örgütünün kullandığı 3 katlı bir binanın da vurulduğu belirtilerek, "Vurulan bina çökmüş, içinde kalan çok sayıda DEAŞ terör örgütü mensuplarının akıbeti ile ilgili henüz bilgi alınamamıştı" denildi.
Bölgeden gel son bilgiye göre, tahrip edilen binada 13 terörist öldü, 7 terörist ise olaydan yaralı olarak kurtuldu. Binanın en alt katında bulunan 150 kadar Katyuşa roketinin de kullanılamaz hale geldiği bilgisinin alındığı ifade edildi

Bakmadan Geçme