ŞİPAL: KAZANACAĞIZ

Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Rıdvan Can

 

Pazar günü saat 13:00'te sahasında Diyarbekirspor'u konuk edecek olan takımımız son hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Yapılan çalışmada futbolcuların moralli ve hırslı oldukları gözlerden kaçmazken, antrenmanı kulüp başkanı Abdullah Çalım, yöneticilerden Ali Çoban, Ramazan Kıvanç, Mustafa Unutma ve Basın sözcüsü Fatih Sevinç izledi.

 

 

Kritik Diyarbekirspor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, "Diyarbekirspor maçını kazanmak istiyoruz. Maçı kanacağımıza inanıyorum" dedi.

 

 

"KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Muğla deplasmanında güzel bir oyun ortaya koyduklarını ve kazandıklarını belirten Şipal, "Diyarbekirspor'un geçen hafta kaybetmesiyle aramızdaki puan farkı üçe düştü. Pazar günkü karşılaşmayı da kazanarak, puan farkını kapatmak istiyoruz. Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yaptık. Kazanmak için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Bu konuda bütün taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Ben inanıyorum ki, bu çocuklar maçı mutlaka kazanacaklar. Bu maçı kazanıp üst sıralarda iddiamızı devam ettirmek istiyoruz. Maçı kazandığımız takdirde büyük avantaj elde edeceğiz. Takımda sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor" ifadelerini kullandı.

 

Kara Kobra taraftarlar derneği başkanı Ercan Dülger ve beraberindeki taraftarlar Diyarbekirspor hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor'un antrenmanı ziyaret ederek, futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Kara Kobra taraftarları Başkan Ercan Dülger'in öncülüğünde Van Büyükşehir Belediyespor'un Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda gerçekleşen idmanı takip etti. İdman sonrası taraftarlar, futbolculara tatlı ikramında bulundu. Diyarbekirspor maçı öncesi kırmızı-siyahlı futbolculara moral veren taraftarlar, Diyarbekirspor maçından galibiyet beklediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme