Vanspor şampiyonluk sınavında

Ligin son haftasında deplasmanda Bursaspor'la karşılaşacak olan Vanspor sahadan galip gelip lider Esenler Erokspor'un Serik Belediyespor'a yenilmesi halinde şampiyon olmak istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 38. Hafta maçları bugün oynanacak. 80 puanla liderliğini sürdüren Esenler Erokspor deplasmanda Serik Belediyespor’a konuk olurken, en yakın takipçisi 78 puanla ikinci sırada bulunan Vanspor, Bursaspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Vanspor teknik direktörü Ümit Bozkurt, maç öncesi yaptığı açıklamada takımının galibiyet hedeflediğini ve liderin mağlup olması halinde şampiyon olmak istediklerini vurguladı. Takımın son haftaya umutla girdiğini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Bursaspor karşılaşması öncesi Vanspor'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Takım, tam kadro olarak sahaya çıkacak ve galibiyet için mücadele edecek. Ümit Bozkurt, oyuncularına güvendiğini ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını dile getirdi.

Öte yandan, lider Esenler Erokspor'un Serik Belediyespor'a mağlup olması durumunda Vanspor'un şampiyonluk ipini göğüslemesi için bir fırsat doğacak. Bu nedenle Vanspor, kendi maçını kazanmanın yanı sıra liderin de kaybetmesini umuyor.

Son haftadaki maçlar büyük bir heyecanla bekleniyor. Vanspor, Bursaspor karşısında galip gelerek şampiyonluk umutlarını sonuna kadar taşımak istiyor. 

Vanspor'un şampiyonluk yarışında son haftaya girerken motivasyonu yüksek. Takım, Ümit Bozkurt önderliğindeki teknik ekibin yönlendirmeleriyle sahada en iyi performansını sergilemeye çalışacak. Hem kendi maçını kazanmak hem de liderin kaybetmesini beklemek için ellerinden geleni yapacaklar.
Sonuçlar belli olduktan sonra TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk sevinci yaşanacak. Vanspor, hedeflediği sonucu alıp liderin mağlubiyetini beklemesi halinde büyük bir başarı elde edecek ve şampiyonluk kupasını kaldıracak. 
 
 

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme