ŞAMPİYONLAR'DAN KIREKİN’E ZİYARET

Türkiye İşitme Engelliler Ortaokulları arası Spor Müsabakaları’nda Türkiye şampiyonu olan Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’i ziyaret ettiler

Türkiye İşitme Engelliler Ortaokulları arası Spor Müsabakaları’nda Türkiye şampiyonu olan Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin’i ziyaret ettiler. 
Türkiye şampiyonu olan Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul eden Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, “Okulumuz eğitim alanında gösterdiği başarıyı spor alanında da gösteriyor. Okulumuzun voleybol takımı ile atletizmde ise 8. sınıf öğrencisi Vedat Faydalı da 100 metrede Türkiye şampiyonu oldu. Öğrencilerimizin, okulumuzun gayretlerini takdir etmek ve motivasyonlarına katkı sağlamak bizim görevimizdir. Öğrencilerimizin bütün engelleri aşarak şampiyon olmaları mutluluk verici bir başarıdır. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Müdür Kırekin; Okul Müdürü Fazıl Turgut, Müdür Yardımcısı Adnan Şen ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Çavla eşliğinde gelen öğrencilere spor ayakkabısı ve çanta hediye etti.
Müdür Kırekin, şampiyon öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra misafirlerini uğurladı.

Bakmadan Geçme