Şahin'e Yoğun İlgi

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından yapılan ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin oy kullandığı temayül yoklamasına aday adayı Zafer Şahin damgasını vurdu.

İskele Caddesi üzerindeki Saran Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve birçok STK’nın katıldığı temayülde, AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin yine ilgi odağı oldu. Aday adaylığını açıkladığı günden itibaren gerek Van'da gerekse Ankara kulislerinde ismi sık sık konuşulan aday adayı Zafer Şahin, STK temayül yoklamasında da aday adayları başta olmak üzere STK’lar, esnaflar, dernekler, tüccarlar, muhtarlar ve daha birçok kişi tarafından yoğun ilgi gördü. STK temayülüne katılanlar, Zafer Şahin ile tek tek görüşerek çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. Temayül yoklamasına katılan delegeler, Zafer Şahin isminin Van’ın sorunlarını çok iyi bilen ve Van’ın sorunlarını meclise taşıyabilecek kişiler arasında yer aldığını, kendisinin Van'ı layıkıyla temsil edeceğine inandıklarını dile getirdi.
Temayül yoklamasında kendisine yoğun ilgi gösterenlere teşekkür eden Zafer Şahin, “Bugün burada bulunan STK temsilcisi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün burada iradelerini kullanarak 8 kişiyi listeye yazdılar. İnşallah bu arkadaşlarımız Van için hayırlı olurlar. Bizim tek derdimiz var, o da memleket sorunları. Van’ın sorun ve sıkıntılarını iyi biliyorum, inşallah güzel Van'ımız için elimizden geleni yapacağım. Burada bir kez daha beni destekleyen, çalışmalarımızda her zaman destekçimiz olan STK temsilcisi arkadaşlarımıza ve tüm Vanlı hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum. Allah’ın izni ile Van'ımız için yakışanı en iyi şekilde TBMM'de dile getireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme