ŞABANİYE MAHALLESİ ESKİ EDREMİT YOLU SAKİNLERİ YETKİLİLERE SESLENİYOR

Değerli Vansesi okurları, Kentinin, mahallesinin, sokağının derdini dert edinenler. Hakkını ve sorumluluğunu bilenler. Sorunu, talebi olanlar. Sesimizi yetkililere duyurmak istiyoruz diyenler. Burası sizin köşeniz. Yazın, anlatın duyuralım. Sizin adınıza takip edelim.

[email protected] / facebook: vansesi gazetesi/ Tiwitter:@VANSESIGAZETESI

 

ŞABANİYE MAHALLESİ ESKİ EDREMİT YOLU SAKİNLERİ YETKİLİLERE SESLENİYOR

Vansesi Gazetesi’ne bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediye başkanlarına, yöneticilere “ Halkın Sesi" köşesi aracılığıyla sorunlarımızı ileteceğimize ve cevap alacağımıza inanıyoruz.  

Bizler çok eski yıllarda Edremit’i Van şehir merkezine bağlayan Şabaniye Mahallesi Eski Edremit yolunda, ikamet etmekteyiz. Bizim mahallenin sorunları çok saymakla bitmez. Mahallelimizde hizmet yok denilecek düzeydedir. İnsanlarımız mağduriyet yaşıyor.   Mahallemizde olması gereken ama olmayan hizmetlerden yalnızca birkaçını  sıralamak istiyorum: 

Sağlık ocağımız yok 

Çocuk parkımız yok 

Aile parkımız yok 

Çocuklarımızın, kadınlarımızın sosyal aktivite yapacakları alan yok. 

Çevre temizliği deseniz sıfır 

Ara sokaklar bakımsız ve çok kötü 

Sorunlarımızın çözülmesini, taleplerimizin Edremit Belediye ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından karışlanmasını istiyoruz.   

Yılmaz Çetiz 

Mahalle sakini

 

VANSESİ’NİN NOTU: Bu köşede gündeme getirilen sorun ve taleplere ilgi gösteren belediyelerden, kurum ve kuruluşlardan gelecek olumlu veya olumsuz cevaplara da Halkın Sesi köşesinde yer verilecektir. Vatandaşlardan gelen sorunlara, taleplere, önerilere yanıt vermeyerek duyarsız kalan belediye, kurum ve kurumlar bu köşeden uyarılacaktır.  

Bakmadan Geçme