PLAY OFF HEYECANI 10 MART'TA BAŞLIYOR

Büyük mücadelelere sahne olan Van Amatör Lig 2. grupta sezonun sona ermesinin ardından 6 takımın Bölgesel Amatör Lig mücadelesi vereceği play-off'ta fikstür çekildi. Zorlu maçlar 10 Mart'ta başlayacak.

Rıdvan Can

 

Yapılan çekişmeli maçların ardında Yolspor, Gençlikspor, Erciş 1 Nisanspor ve DSİspor adını play-off'a yazdırmayı başaran takımlar oldu.

 

Van Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (ASKF) yapılan kura çekimine ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, Genel Sekreter Çetin Atacan, Futbol İl Tertip Komitesi Başkanı Nurettin Tuğrul ve kulüp yöneticileri katıldı.

ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, adlarını plaf-off'a yazdıran takımları tebrik ederek, "İlimizin güzide takımlarının gruplarında iyi bir performans sergileyerek, ilk sırada yer alan Yolspor, DSİspor, Gençlikspor ve Erciş 1 Nisanspor'a play off maçlarında başarılar diliyorum. Spor kulüplerimizin dostluk çerçevesinde mücadele etmelerini ve centilmenliklerinden asla ödün vermemelerini diliyorum" dedi.

 

İl Tertip Komitesi Başkanı Nurettin Tuğrul ise, Play off'a yükselme başarısı gösteren takımlara bugüne kadar verdikleri mücadelelerden dolayı teşekkür ederek, play-off için de başarı dileğinde bulundu.

10 Mart'ta başlayacak olan Play off maçları lig usulüne göre oynanacak. Play-off'un ilk haftası Yolspor- Erciş 1 Nisanspor ve DSİspor-Gençlikpor eşleşmesiyle başlayacak. 10 Mart'ta start alacak karşılaşmalar tarafsız sahalarda oynanacak.

Bakmadan Geçme