• Haberler
  • Ekonomi
  • O banka musluğun ağzını açtı: 60 ay vade ile 250.000 bin lira kredi verecek!

O banka musluğun ağzını açtı: 60 ay vade ile 250.000 bin lira kredi verecek!

Bankaların, vatandaşlara acil nakit ihtiyaçlarına çözüm sunmak için kredi kampanyaları düzenlediği belirtiliyor. Halkbank da 12 ay geri ödemesiz ve 60 ay vadeli cazip kredi imkanı sunuyor.

Halkbank, 250.000 TL'ye kadar olan kredi fırsatıyla ilgili detayları duyurdu. Temmuz ayında da bankaların acil nakit ihtiyacına yönelik kampanyalarının devam ettiği vurgulanıyor. Girişimci Kredisi gibi çeşitli kredi paketlerinin de sunduğu kolaylıkların altı çiziliyor.

Halk Girişimci Kredisi ise özellikle girişimcilere yönelik cazip fırsatlar sunuyor. En az ilkokul mezunu ve 45 yaşını aşmamış olan girişimcilerin bu krediye başvurabileceği belirtiliyor. Ayrıca, gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olan girişimciler için yaş sınırının 55 olduğu ifade ediliyor. Başvuruların standart başvuru süreci-şube kanalı ile alınacağı aktarılıyor.

Yukarıdaki başvuru şartlarını karşılayan kişilerin 250.000 TL tutarındaki Halk Girişimci Kredisi için Halkbank'a başvuruda bulunabileceği ifade ediliyor. Bu kredi için 12 ay geri ödemesiz dönem ve 60 ay vade seçeneği sunuluyor.

Halkbank'ın bu tür kredi kampanyalarıyla, vatandaşların nakit ihtiyaçlarının hızlı ve kolay bir şekilde karşılanması hedefleniyor. İlgilenenlerin gerekli başvuru şartlarını gözden geçirerek bu fırsatlardan yararlanabilecekleri aktarılıyor.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme