NEVZAT İNANÇ VEDALAŞTI

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, basınla bir araya gelerek vedalaştı.

Rıdvan Can – Burhan Ergin

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Nevzat İnanç, “Görev yaptığım süre zarfında ilimizin gelişmesi için elimden gelen her türlü çabayı sarf ettim. İmkanlar doğrultusunda Van’da güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Van’dan ayrılıyorum ama asla kopmayacağım. Van’ı çok seviyorum” dedi.

“Vicdanen rahatım”

Van’da 8 yıllık süreçte güzel işlerin yapıldığını belirten İnanç, “Yaklaşık 8 yıla yakın bir süreci tamamlayarak ilimizden bir süreliğine ayrılmış olacağım. Memleketimizi çok seviyorum. Van’dan uzun süreli ayrı kalmak istemiyorum. Dolayısıyla bu 8 yıllık hizmet sürecimizde çok başarılı oldum iddiasında bulunmadım ve bulunmayacağım. Çok iyi işler yaptık, her şeyin en iyisini yaptık iddiasında bulunmadım, yine bulunmayacağım. Ama bir iddiada bulunuyorum ve bu konuda vicdanen rahatım. Ben Nevzat İnanç olarak, bu görevin hakkını vermek adına, bu memlekete sunmam gereken hizmetin bana yüklediği sorumluluk adına, elimden geleni maksimum gayretle yapmaya çalıştım. Bu konuda vicdanen rahatım. Kurumsal imkânlar doğrultusunda bunu yapmaya çalıştık. Vanlı, yabancı ayrımına çok sıcak bakan birisi değilim. Memleketimize hak ettiği hizmeti veren, bu memleketin gençliğine, sporuna ve yurt hizmetlerine en iyi hizmeti verecek adam, bizim başımızın tacı olmalıdır. Kim olursa olsun, herkes için geçerlidir. Memleketimizde en iyi hizmeti verecek olan bir memleket evladı var ise, tabii ki gönül ister ki öncelikli olarak bu memleketin evladı burada hizmet üretsin. Çünkü bu memleketi, bu yöreyi, bu yörenin insanını daha iyi bilir” diye konuştu.

“Herkese teşekkür ederim”

Van’da yapılan çalışmalarda kendisine destek verenlere teşekkür eden İnanç, “2015-2021 yılları arasında yapmış olduğumuz çalışmaların sadece orkestra şefliğini yaptım. Bütün faaliyetler bin 100 kişiden oluşan gençlik ve spor ailesinin her bir ferdinin, her bir bireyinin emeğinin olduğu çalışmanın ürünüdür. Dolayısıyla temizlik personelimizden güvenliğe, antrenörden memura, işçiden şoföre, şube müdüründen müdür yardımcısına kadar herkesin mutlaka emeği vardır. Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanımıza, bakanlık yetkililerimize, görev yapmış olduğum 4 valimize, bütün paydaş olduğumuz kamu kurumlarımıza, bütün çalışma arkadaşlarıma ve basın mensuplarına teşekkür ederim.  Bütün Van kamuoyunun haklarını helal etmelerini talep ediyorum. Kalın sağlıcakla” dedi.

Van Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, 11 Mart 2022 tarihinde gazetemize yaptığı açıklamada 2015-2021 yılları arasında yaptığı çalışmaları sunum şeklinde anlatarak toplantıya son verdi.

Spor alanında birçok başarıya imza atan, Nevzat İnanç’ın yerine atanan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’un yakın zamanda Van’da göreve başlaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme