MASTERLERDEN AZBAY'A VEDA YEMEĞİ

Bursa'ya yerleşme kararı alan, Van'ın sporuna önemli katkıları bulunan Van Masterleri kurucularından Enver Azbay'ın Van'dan ayrılıyor olması futbolseverler tarafından üzüntüyle karşılandı. Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz'ın öncülüğünde Enver Azbay için önceki gece düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Rıdvan Can

 

Van Masteler Derneği Başkanlığı görevini Zeki Yılmaz'a devreden eski başkan Enver Azbay onuruna önceki gün Edremit Su Sporları Merkezinde düzenlenen veda yemeği programında duygu dolu anlar yaşandı.

Veda yemeğine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Cengiz Polater, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, Van Masterler Derneği yönetimi ve üyeleri katıldı.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Anlamlı gecede bir konuşma yapan Van Masterler Derneği eski başkanı Enver Azbay, "Van Masterler Derneği çatısı altında hep birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Burada güzel anılarımız oldu. Fakat işlerimden dolayı Bursa iline taşınıyorum. Bu hem benim için hem de ailem için çok zor olacak. Sizlerden ayrılmak kolay değil, Bursa'da bir kardeşiniz ve bir dostunuzun olduğunu bilmenizi istiyorum. Bu duygu ve düşünceler ile hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizden de helallik istiyorum ve bir kez daha şükranlarımı sunuyorum''dedi.

"AZBAY'A GİTTİĞİ YERDE MUTLULUKLAR DİLERİM"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Van'ın futbolunun önemli ismi ve Vanlı iş adamı Enver Azbay ile geçen sezon Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetiminde birlikte çalışma fırsatı buldum. Kendisini orada tanıdım. Gerek futbolculuğu, gerekse beşeri olarak çok karakterli bir kişiliğe sahip. Van Masterler Derneği kurucusu olan değerli kardeşimizin veda yemeğinde bulunduk. Azbay'a bundan sonra ki, hayatında başarılar diliyor, gittiği yerde bereketli bol kazançlı işler diliyorum. Burada olmaktan Van Masterlerle birlikte olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

"VAN BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ"

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ise, Bursa'ya taşınan Azbay'ın Van için değerli biri olduğunu belirterek, "Van Masterler Derneğinin kurucularından sevgili kardeşimiz Enver Azbay'ın sadece Van Masterler Derneği için değil, Van için değerli bir insan. Van çok önemli ismi daha kaybetti. Futbolun yanı sıra Vanlı iş adamı olan Azbay'ın Van'dan ayrılması elbette bizleri üzdü. Bugün burada veda yemeğinde bir aradayız. Kendisine hayırlı yolculuklar dileriz. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından toplu resim çekildi.

Bakmadan Geçme