MASTERLER TAKIMI BÜYÜK TURNUVA İÇİN ANTALYA'DA

Geleneksel olarak Mayıs ve Ekim aylarında düzenlenen Türkiye Masterler futbol şampiyonasına katılmak üzere Van Masterlertakımı Antalya'ya gitti.

Rıdvan Can

20-25 Ekim tarihlerindeAntalya Side SuenoBeachHotel’de 11'cisi düzenlenecek olan uluslararası Masterler Futbol Turnuvası'nda her yıl olduğu gibi bu yılda Van’ı temsil edecek olan Van Masterlertakımı hazırlıklarını tamamlayarak Antalya'ya uçtu.

“İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz"

Van Masterler Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, “FanaticTuor ve Antalya Masterler Derneği işbirliği ile her yıl geleneksel olarak, Mayıs ve Ekim aylarında Antalya'da organize edilen Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası'na bu yılda katılıyoruz. Van Masterlertakımı olarak, her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da centilmenliği ön planda tutup, ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Türk futbolunun efsane isimlerini bir araya getiren Antalya Masterler Derneği ve FanaticTuor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur'un başkanlığında bu yıl cumhuriyet kupası adıyla güzel futbol organizasyonu ile bir araya geleceğiz. 20-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası futbol turnuvasına hazırlık maçlarıyla çok iyi hazırlandık. Turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından önemli takımlar katlıyor. Türk futbolunun önemli isimlerinin yer alacağı turnuvada Şampiyonluk için kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Bizim için sonuçtan çok ilimize ve derneğimize yakışır bir şekilde turnuvada mücadele etmektir. Katıldığımız tüm turnuvalarda gerek saha içi gerekse saha dışında arkadaşlarımız şu ana kadar bizleri mahcup etmedi. Sportif anlamda önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan ve her yıl olduğu gibi bu yılda bizleri bu güzel organizasyona davet eden Mehmet Hakan Onkur'a ve ekibine takımım adına teşekkür ediyorum. Bizlere forma sponsoru olan Lokman Hekim Van Hastanesi Müdürü Hakan Süslü ve Vanspor FK Yönetim Kurulu Üyesi, İş İnsanı Mimar Hicran İsaoğlu'na Van Masterler takımı adına teşekkür ederiz" dedi.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme