LÜTFİYE BİNNAZ SAÇLI ORTAOKULU TÜRKİYE FİNALLERİNE HAZIRLANIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen okullar arası Yıldızlar Erkekler Futsal Turnuvası'nda tüm maçlarını kazanarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Lütfiye Binnaz Saçlı Ortaokulunda hazırlıklar sürüyor.

Rıdvan Can

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen okullar arası Yıldızlar Erkekler Futsal Turnuvası Türkiye finalleri müsabakaları 8-12 Haziran tarihleri arasında Mardin'de oynanacak.

“Türkiye finallerinden şampiyon olarak dönmek istiyoruz”

Lütfiye Binnaz Saçlı Ortaokul Müdürü Nesih Atmaca, “Türkiye finalleri hazırlıklarımız devam ediyor. Mardin’de Van’ı temsil etmekten onur duyarız. Mimar Sinan Orta Okulunu finalde 3-2 mağlup ederek Van’da şampiyon olduk. Ardından Muş'ta düzenlenen bölge şampiyonasında Bingöl'ü 2-1, Muş'u 5-0, Batman’ı 4-1 mağlup ederek bölge şampiyonu olduk. Daha sonra Elazığ’da düzenlenen Türkiye yarı finallerine katıldık. Burada da Mersin’i 2-1, Bingöl’ü 7-0 mağlup ettik anca Adana’ya 1-0 mağlup olduk. Sonuçlarla gruptan çıkarak Trabzon’la final maçı oynadık ve finalde 5-2 kazanarak Türkiye’de son 8 takım arasında kaldık. 8-12 Haziran tarihleri arasında Mardin'de düzenlenecek olan Türkiye finallerine şampiyon olarak gitmeye hak kazandık. Van’ı en güzel şekilde temsil ederek Türkiye finallerinden şampiyon olarak dönmek istiyoruz” dedi.

Lütfiye Binnaz Saçlı Ortaokulu beden eğitimi öğretmenleri Semih Karataş ve Hazım Yacan Türkiye finalleri hazırlıklarının sürdüğünü belirterek kazanmak için mücadele edeceklerini söylediler.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme