KPMG Şirketi YYÜ'lü öğrencilere yol gösterdi

İlhan Siyahtaş
Denetim, vergi ve danışmanlık şirketi KPMG Türkiye'de çalışan profesyoneller Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde okuyan gençlere kariyer konusunda yol gösterici seminer verdi
KPMG Türkiye, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi için uzun soluklu bir kurumsal sosyal sorumluluk projesine başladı. Bu proje kapsamında, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde seminer düzenledi. Düzenlenen seminere KPMG Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Seden Kundakçıoğlu ve KPMG Türkiye Marka Elçileri Zeynep Kırçuval Ceylan Aras ve Arlin Şirinpınar katıldı. "Doğru Kariyer Seçimi" seminerinde konuşan Seden Kundakçıoğlu "Finans alanında kariyer yapmak için Denetim, Vergi, Danışmanlık şirketlerinin iyi bir başlangıç olduğuna dikkat çekti.   KPMG Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Seden Kundakçıoğlu, KPMG Türkiye olarak çalışanlarına bir şirket içinde birden fazla şirket deneyimi sunduklarını belirtti. Kundakçıoğlu, iş hayatında başarılı olmanın ve doğru kariyer seçiminin ipuçlarını öğrencilerle paylaşırken " KPMG Türkiye, size farklı sektörler ile ilgili deneyim kazanmak veya birkaç sektör üstünde uzmanlaşmak için yeterli altyapıyı sunuyor. Böylece farklı projelerde çalışarak, bir yıl içinde birden fazla şirketin işleyişini görmeniz mümkün oluyor. KPMG Türkiye'de çalışırken ikinci bir üniversite ortamını bulacaksınız, burada herkes sizin gibi ve sizden birisi" dedi.
KPMG Türkiye olarak kurumsal sorumluluk anlayışlarının temelinde toplumun gelişimine katkı sağlamak yattığını ve topluma verdikleri değeri, özellikle eğitim, kalkınma ve çevre alanlarında yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleriyle gösterdiklerini belirten Kundakçıoğlu sözlerine şöyle devam etti: "KPMG Türkiye olarak büyük önem verdiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin depremzede öğrencileri için yaptırdığı dersliğe katkıda bulunduk. KPMG Global ve KPMG Türkiye çalışanlarının önemli bağışlarıyla yaptırılan 500 kişi kapasiteli prefabrik dersliklerin açılışı 2012 yılı Mart ayı sonunda gerçekleştirildi. Van halkına, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve öğrencilerine destek çabalarının onlarda yarattığı motivasyonu da görerek, KPMG adını taşıyan bu dersliğin yapımı için katkı sağlayan tüm KPMG çalışanları gerçekleşen proje ile bölgedeki gereksinimlerin giderilmesinden ötürü büyük mutluluk duydu. KPMG Türkiye, Van depremzedelerine katkılarının yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk yolunda attığı adımları geliştirerek sürdürüyor."

 

Bakmadan Geçme