Kick Boks Müsabakaları Sona Erdi

Türkiye Kickboks Federasyonu faaliyet programında yer alan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kickboks il birinciliği maçları sona erdi.

Zaferler Spor Salonu’nda düzenlenen Kickboks il birinciliği müsabakalarına toplamda 11 kulüp ve 90 sporcu katıldı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan il birinciliği şampiyonasında başarılı olan 40 sporcu 14-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu’da yapılacak olan Türkiye Kickboks Büyükler, Yıldızlar ve Minikler Şampiyonası’nda ilimizi temsil edeceklerdir. Müsabakalarda dereceye giren sporcular ödüllerini Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Şefi Muttalip Demir ve kickboks il hakemleri tarafından verildi.
Ödül töreni ardından bir konuşma yapan Kickboks İl Temsilcisi Hüseyin Fındık, “İlimizde bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Van İl Şampiyonasında yine katılımcı sporcu sayısının fazla olması bizleri mutlu etti. En önemlisi 14-22 Ağustos 2014 tarihlerinde Ordu’da yapılacak olan Kickboks Türkiye Şampiyonası’na ilimizi temsilen 40 sporcumuzun katılmasıdır. İl birinciliği seçmelerine katılan sporcularımıza ve çocuklarını spora teşvik eden ailelerimize de teşekkür ediyorum. Türkiye Kickboks Şampiyonası’na ilimizi temsilen katılan sporcularımızı tebrik ediyorum dedi.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, “İlimizde yapılan il seçmeleri oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Sporcularımız Türkiye Kickboks Şampiyonası’na katılabilmek için fazlasıyla mücadele ettiler. Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren 40 sporcumuz Ordu’da düzenlenecek olan Türkiye Kickboks Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.Temennimizin Türkiye Şampiyonasından çok iyi dereceler ile dönmek. Şimdiden dereceye giren sporcularımızı kutluyor kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme