KARA: VANSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Vanspor Tesisler ve Altyapı Sorumlusu yönetim kurulu üyesiÖzcan Kara, 25 puanla altıncı sırada yer alan Vanspor'u hak ettiği yere getireceklerini belirterek, 'Göreve başladığımız günden bu yana Vanspor'umuzu daha iyi yerlere getirmek için canla başla çalışıyoruz. Allah'ın izniyle Vanspor'umuz hak ettiği yere gelecek. Yönetim olarak Vanspor'un başarısı için kollarımızı sıvadık' dedi.

Rıdvan Can

Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Tesisler ve Altyapı Sorumlusuyönetim kurulu üyesi Özcan Kara, “Camiamızın sezon boyunca desteğini sürdürmesi, birlik ve beraberliğin korunmasıyla takımımızı hep birlikte önemli başarılara taşıyacağız" diye konuştu.

“Hep birlikte başaracağız”

Vanspor’un başarılı olması için birlik beraberlik içinde hareket edeceklerini kaydeden Kara, “Göreve başladığımız günden bu yana Vanspor’umuzu daha iyi yerlere getirmek için canla başla çalışıyoruz. Allah’ın izniyle Vanspor’umuz hak ettiği yere gelecek. Biz yönetim olarak şuan Vanspor’un başarısı için kollarımızı sıvadık. Taraftarımızı Vanspor için yapacağımız çalışmalara ortak ederek birlik beraberlik ruhu içerisinde arzulanan seviyede ligi başarıyla tamamlayacağız. Cefakar ve vefalı taraftarımızın takımımızın sahaya çıktığı her müsabakada müthiş bir destek göstererek futbolcularımızın ve teknik ekibimizin yanlarında olacağına inanıyoruz. Bizler Vanspor ailesi olarak hep beraber birlikteliğimizi göstererek, takımımızın yanında olacağız ve bunu hep birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme