KARA KOBRALAR HAZIR!

Rıdvan Can/ Vansesi Spor
Kara-Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, Belediye Vanspor'da göreve seçilen Gıyasettin Gültepe Başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, yeni yönetime başarılar diledi.
Başkan Dülger, "Belediye Vanspor'un başarısı için kim hizmet ediyorsa biz daima destekçisiyiz. Yeni yönetimin başarılı olmasını istiyoruz. Biz kişilerin peşinde değil,  Belediye Vanspor'un arması peşinde koşan kar kış soğuk sıcak yakın uzak deplasman demeden her zaman Siyah-Kırmızı Armanın peşinde giden takımını her zaman iyi günde kötü günde destekleyen taraftarlarız. Belediye Vanspor sevgisiyle Belediye Vanspor'a gerçek manada sahip çıkarak hizmet veren yönetimlere destek vermeye devam ederiz. Sosyal ekonomik açıdan ilimizin spordaki gururu Belediye Vanspor'un hak ettiği yerlere yükselmesi hepimizin ortak amacıdır. Kişisel ihtirasların bir tarafa bırakılarak yeni sezonda Belediye Vanspor sevgi çemberi etrafında buluşmaya herkesi davet ediyoruz." dedi.
VANSPOR'UMUZ, VAN'A DEĞER KATAN MARKALARIMIZDAN EN ÖNEMLİSİ!
Kırmızı-Siyahlı ekipten bu sezon büyük başarılar beklediklerini ifade eden Kara Kobra taraftarları Dernek Başkanı Ercan Dülger, "Belediye Vanspor yeni yönetim ve yeni takımıyla yeni sezonda umuyoruz ki, Bizlere yeni heyecanlar, yeni başarılar yaşatacaklardır futbolcular sahada bizler ise Van'lı futbol severlere tribünde heyecan vereceğiz" dedi. Takımımız için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını dile getiren Dülger, "Belediye Vanspor'umuz, Van'a değer katan markalarımızdan en önemlisi. Biz Kara Kobra taraftarı olarak bunun bilincindeyiz. Takımımız için her şeyi yapmaya hazırız. Geçmiş yıllarda bizlere büyük onurlar yaşatan takımımıza destek olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
YÖNETİME TAM DESTEK!
Belediye Vanspor yeni yönetim Kurulu'na desteklerinin ve güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Dülger, "Gıyasettin Gültepe başkanlığında yürütülen çalışmalar doğrultusunda taraftarlar olarak dileğimiz takıma iyi transferler yaparak takımımızın en iyi seviyelere gelmesi için her türlü fedakârlıkları yapmalarıdır. Başkanımız Sayın Gıyasettin Gültepe'ye her zaman destek olacaklarını ve bu anlamda Kara Kobra Taraftarları olarak yeni sezon öncesi derneklerinde yaptıkları toplantılar ile B.Vanspor'a daha fazla destek olmak için kolları sıvadıklarını ifade ederek, Her sezon başı olduğu gibi bu sezon başında da B.Vanspor'umuza en üst düzeyde faydalı olmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.  
GÖRSEL ŞOVA HAZIRIZ!
Özellikle görsel şov anlamında Türkiye'de birçok takım taraftarına örnek olduklarını dile getiren Dülger,"Hepimizin de gördüğü gibi geçtiğimiz sezon tribünlerde inanılmaz görsel şov ve destek vardı. Umarım bu sezonda aynı destek ve görsel şovlarla Belediye Vanspor'umuzu zirveye taşırız.  Kara Kobra Derneği kurulduğundan beri iyi günde kötü günde her zaman takımının yanında olmuştur B.Vanspor Kulübüne zarar verenlerin her zaman karşılarında olduklarını bunun için Bizler yeni sezonda da takımın menfaatleri doğrultusunda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.
İYİ TRANSFER ŞART!
Dülger,  önümüzde yeni yönetim yeni bir kadro ve yeni bir sezon var. İnşallah bu sezon emeklerimizin semeresini alırız. Yeni sezonda iyi transferin yapılması gerektiğine inanan Dülger, Yeni sezonda zirve hesabı yapan bir Belediye Vanspor beklediklerini ifade ederek, B.Vanspor'u daha yükseklerde görmek bizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Biz yine tribünde işimizi yapacağız futbolcular ise sahada işlerini yapacak Kara Kobra taraftarları olarak her zaman takımımızın arkasında olduklarını birliği beraberliği ile sesini Türkiye'ye duyuran örnek olan bir Kulüp olarak tanıtan Belediye Vanspor'u Kara Kobra taraftarı olarak görünenden de büyük olduğunu herkese bundan sonra da herkese ispatlayacak. Belediye Vanspor'a kurulduğu günden bu yana desteklerini esirgemeyen Kara Kobra taraftarı tarihteki yerini verdiği muazzam desteği ile alacaktır dedi.

Bakmadan Geçme