KANDAŞOĞLU'NDAN VANSPOR'A MORAL YEMEĞİ

Cumartesi günü sahasında grubun güçlü takımlarından İskenderunspor'u konuk edecek olan Vanspor'a zorlu karşılaşma öncesi Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu tarafından moral yemeği verildi.

Rıdvan Can

Ligin 26'ncı haftasında ligin güçlü ekiplerinden İskenderunspor ile Van Atatürk Şehir Stadyumunda karşılaşacak olan Vanspor zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca teknik direktör Ümit Bozkurt yönetiminde tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. İskenderun maçı öncesi Vanspor’un maddi manevi en büyük destekçilerinin başında gelen Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, tarafından moral yemeği verildi.

Er-Koç Çağ Kebap Restorant’ta verilen yemeğe iş insanı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, kulüp yöneticilerinden Gökhan Hanoğlu, teknik direktör Ümit Bozkurt ve futbolcular katıldı.

"HER ZAMAN VANSPOR'UN YANINDAYIZ"

Her zaman Vanspor'un yanında olduklarını belirten Kandaşoğlu, “Ligde önemli başarılara imza atan Vanspor'u zorlu İskenderun maçı öncesi moral yemeğinde ağırladık. Vanspor'u ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Vanspor’a zorlu İskenderunspor karşısında yürekten başarılar diliyorum. Her zaman olduğu gibi bugünde Vanspor’un yanındayız. Vanspor'u herkesin sahiplenmesi gerekiyor. Bizler her zaman Vanspor'un yanında olacağız ve desteklerimiz devam edecek” dedi.

"HERKES VANSPOR'A DESTEK OLMALI"

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, İskenderun maçı öncesi takıma verdiği moral yemeği nedeniyle Kandaşoğlu'na gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. İş adamı Zahir Kandaşoğlu her zaman takımın yanında olduğunu ifade eden Kıyak, “Vanspor Van'ın markası ve değeridir. Herkesin Vanspor'a maddi ve manevi anlamda sahip çıkması destek vermesi gerekir” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİK SÜRMELİ”

Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt ise yaptığı konuşmada, “İskenderun maçı öncesi bizleri ağırlayan iş insanı Zahir Kandaşoğlu ve Er Koç Çağ Kebap Restaurant işletme sahibi ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. İskenderun maçı öncesi bu yemek takım için iyi bir moral oldu. İskenderunspor karşılaşması bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Hafta boyunca çok iyi hazırlandık. Tüm taraftarı maça bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme