İpekyolu Gençlik Merkezi'nin müzik dinletisine yoğun ilgi

Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile İpekyolu Gençlik Merkezi lider ve gönüllü gençlerinden oluşan müzik kulübünün müzik dinletisi Vanlılar ve İranlılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Berk İlhan

 Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde evde kalan vatandaşlara moral vermek için sokakta konser veren İpekyolu Gençlik Merkezi gençlerinden oluşan müzik grubu normalleşmeyle birlikte bu kez Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Sanat Galerisi bahçesinde vatandaşlara ve İranlı turistlere müzik şöleni yaşattı.

“Kültür sanat etkinliklerine daha fazla ağırlık verilmeli”

Yoğun ilgi gören müzik dinletisiyle ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar, “İpekyolu Gençlik Merkezi gönülleri gençlerinden oluşan müzik grubu pandemi sürecinin o sıkıntılı günlerinde bizlere moral vermek için sokak sokak konser düzenleyerek moral vermişti. Normalleşmeyle birlikte şuan şehir merkezinin belli noktalarında müzik dinletisi ve konser düzenliyorlar. Genç müzisyenlerimizin performansını beğeniyle izledik. Gençlerimizin çaldıkları birbirinden güzel enstrümanlar izleyenleri mest etti. İnsanlarımızın bu tür etkinliklere hakikaten ihtiyacı var. Yetkililerin kültür sanat etkinliklerine daha fazla ağırlık vermeleri gerekir” dediler.

Vansesi Özel Haber

Bakmadan Geçme