Bahçeşehir Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Türkiye'nin saygın eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü'nde 8'inci sınıf öğrencilerine unutulmaz mezuniyet gecesi düzenlendi.

Rıdvan Can

Double Tree By Hilton Van Hotel balo salonunda düzenlenen mezuniyet gecesine Bahçeşehir Koleji Van Kampüsü Müdürü Mümtaz Atlıhan, okul yönetimi, öğretmenler, 8'nci sınıf öğrencileri ve aileleri katıldı. 

"Gururluyuz"

Kampüs Müdürü Mümtaz Atlıhan, “2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamlamanın mutluluğunu öğrenci ve velilerimizle doyasıya yaşadık. Öncelikle bu duygu dolu güzel gecede başta emeği geçen değerli öğretmelerimize, kıymetli velilerimize ve Bahçeşehir Koleji Van kampüsü çalışanlarına teşekkür ediyor mezun olan sevgili  öğrencilerimize başarılar dilerim. Uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılını daha gururla geride bıraktık. Bugün burada 8'inci sınıf öğrencilerimizi uğurluyoruz. Bugün onlar için özel bir gün. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

"Halaylar çekildi"

Mezun olan öğrenciler başarı belgelerini ailelerinin elinden alarak, kep attılar. Öğrenciler gecenin devamında müzik eşliğinde aileleri, öğretmenleri ile birlikte kola kola halay çekerek, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Vansesi Özel Haber
Yorumlar 1
Cavidan Özok 13 Haziran 2022 00:02

Bahçeşehir Koleji Ailesini Başarılarından dolayı kutluyorum.Sevgili Öğrencilerimize hayırlı gelecekler diliyorum.Yolunuz açık olsun.

Bakmadan Geçme