BAŞKAN ADAYI TOPRAK: ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Van Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Necmettin Toprak, 'Şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetimle esnafımızın yanında olacağız' dedi.

Vansesi Haber Merkezi

Van Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Necmettin Toprak 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 10.00-17.00 arası Grand Deluxe Düğün Salonu’nda yapılacak seçimler öncesi yaptığı açıklamada 12 yıldır mevcut yönetimin verdikleri hiçbir vaadi yerine getiremediklerini söyledi.

Vaatlerini yapamadılar

Oda Hizmet Binası, Sanayi Sitesi Sağlık Ocağı, Sanayiye ait iş makinaları ve Odaya ait bir araç alınacağı yönünde 12 yıldır vaatlerde bulunan mevcut yönetimin hiç birini yapamadığını belirten Başkan adayı Toprak, seçildiği takdirde esnafların desteğiyle birçok projeyi hayata geçireceğini söyledi.

“Mevcut yönetimin ihale iddiaları tamamen hayal ürünüdür”

Mevcut yönetimin Erciş yolu üzerindeki 11 yılda yapamadığı Tuşba Küçük Sanayi Sitesini yaptığımız görüşmeler sonucu 2022 yılı içerisinde temel atma ve yapımına başlama yönünde girişimlerini tamamladık, Mart ayında ihaleye çıkartacakları yönündeki iddiaları tamamen hayal ürünüdür.

“Kalecik’te 350 dönüm araziyi üyelerimize kazandırdık”

Kalecik’te 350 dönüm araziyi ilgili kurumlarla yapılan görüşmeler sonucu, 300 iş yeri yapılacak şekilde arsayı kurulmakta olan yeni kooperatifle üyelerine kazandırdıklarını belirten Başkan Adayı Toprak, Eski marangozlar sitesi çevre duvarı ve üst geçidini karayolları ile görüşülerek esnafımıza kazandırdık dedi.

“Resmi fiyat listesi çıkartıp takipçisi olacağız”

Sadece bir iş kolundan yönetim oluşturmak yerine odaya bağlı tüm iş kollarından yönetim kuruluna üye alarak tüm kesimin sesi olacaklarını da belirten Başkan Adayı Toprak, Üyelerimiz ile görüşülüp resmi fiyat listesi çıkartıp takipçi olacağız, uymayanlar hakkında ise cezai işlem yapılmasını sağlayacağız dedi.

“Mevcut yönetim ücretsiz belgeyi parayla sattı”

Eski Marangozlar Kooperatif yönetimi olarak esnafımıza çalışma izin belgelerini ücretsiz temin ettik, fakat mevcut oda yönetimi bunu bile fırsata çevirerek esnafımıza ücret karşılığı izin belgesi temin etti.

“Aidatların takipçisi olup, adamcılık yapmayacağız”

11 yıldır odaya kayıtlı olan esnaflardan toplanan aidatların  nereye nasıl harcandığının takipçisi olup bu bilgileri tüm üyeler ile paylaşacaklarını da belirten Başkan adayı Necmettin Toprak, şeffaf olup adamcılık yapmayacağız, her an esnafımızın yanında olacağız ifadelerini kullanarak 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 10.00-17.00 arası Grand Deluxe Düğün Salonu’nda, Mavi Oy pusulası ile yapacağımız seçimin Esnafımıza ve İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Bakmadan Geçme