VANSPOR'UN MAÇI ADANA'DA OYNANACAK

Ligde peş peşe aldığı galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayıp istikrarlı performans sergileyen Silahtaroğlu Vanspor ligin zayıf takımlarından Kahramanmaraşspor ile Pazar günü Adana'da karşı karşıya gelecek.

Rıdvan Can

Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek Stadyumunda devam eden bakım onarım çalışmaları nedeniyle TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Silahtaroğlu Vanspor, Kahramanmaraşspor maçını Adana Ceyhan Stadında oynanmasına karar verdi.  

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve kentte sahipsiz takım olarak anılan Kahramanmaraşspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Silahtaroğlu Vanspor 3 puan için sahaya çıkacak.

Vanspor Teknik Direktörü Saffet İşler, “Geçtiğimiz hafta sahamızda Serik Belediyespor’u 2-0 yenerek 3 puan almamız mutluluk verici. Maç sonuna kadar mücadelemizi en iyi şekilde ortaya koyarak kazandık. Futbolcularıma ve teknik heyetime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah galibiyet serimizi devam ettireceğiz. Bu maçtan aldığımız galibiyetle, Kahramanmaraşspor maçına çok daha motive olmuş bir şekilde çıkacağız. Kahramanmaraşspor’u yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.  

 

Bakmadan Geçme