BELEDİYE VANSPOR FIRSAT TEPTİ

Rıdvan CAN
Spor Toto 3.Lig 1. Grup'ta son haftalardaki çıkışıyla ilk beşe çok yaklaşan B.Vanspor, mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Kırıkhan deplasmanından eli boş döndü. Ligde ilk 7 sırayı paylaşan takımların  puan kaybettiği  haftada Play-oof hesapları yapan temsilcimiz, Kırıkhanspor'a sürpriz bir şekilde 1-0 mağlup oldu.
İlk yarısı temsilcimiz B.Vanspor'un mutlak üstünlüğü ile geçen karşılaşmada 39.dakikada şanssız bir golle 1-0 yenik duruma düştü. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen takımımız rakibine karşı verdiği bir pozisyonda golü kalesinde gördü. kalesinde gördüğü golden sonra ataklarını sıklaştıran ve basıkılı futbol oynayan siyah-kırmızılıların baskısı skoru değiştirmeye yetmedi ve ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda kapanan rakibine karşı adeta tek kale bir top oynayan takımımız hücum hattında yakaladığı fırsatlar ve girdiği gol pozisyonlarında rakip savunmayı geçmeyi başaramadı ve mücadele 1-0 Kırıkhanspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

vanhaber, van, haber, van haber

Bakmadan Geçme