VANSPOR'DA HEDEF GALİBİYET

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son haftalarda peş peşe aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off'a kalmayı başaran Silahtaroğlu Vanspor yarın Play-Off yarı finaldeki rakibi Sakaryaspor'u konuk edecek. Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 16:00'da başlayacak.

Rıdvan Can

Silahtaroğlu Vanspor Play-Off yarı final ilk maçında Sakaryaspor'u ağırlayacak. Hafta başından beri çalışmalarını aralıksız sürdüren Silahtaroğlu Vanspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Çalışmalarını teknik direktör Serhat Gülpınar ve ekibi nezaretinde sürdüren Silahtaroğlu Vanspor'da gözler kritik Sakaryaspor maçına çevrildi. 16 Mayıs'ta Sakarya'da oynanacak rövanş için avantajlı skorla çıkmak isteyen Silahtaroğlu Vanspor'da son sözü  futbolcular söyleyecek.

'VANSPOR'DA CAMİA KENETLENDİ"

Yıllardır hasretle beklediği PTT 1'nci Lig’e çıkmak için son şansı olan play-off’ta işini şansa bırakmak istemeyen Temsilcimiz Vanspor kritik maç öncesinde  eksik veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

Ligin ilk yarısında Van'da oynanan maçta Sakaryaspor'un kendi kalesine attığı golle maçı 1-0 kazanan Kırmızı-Siyahlılar Sakarya’daki maçta ise karşılıklı gollerle 1-1 berabere kalmıştı.

Play-off yarı finalinde yarın Van'da rakibini ağırlayacak olan Silahtaroğlu Vanspor güçlü rakibini yenerek, rövanş için avantajlı duruma gelmek istiyor.

"HEDEF GALİBİYET"

Kritik maç öncesi özellikle sosyal medya üzerinden taraftarının  moral verdiği Kırmızı-Siyahlılar zorlu sınav öncesinde camiası ve taraftarı ile kenetlendi. Corona virüsü salgını nedeniyle zorlu mücadelede taraftarından yoksun olsa da onların desteğini arkasında hisseden Kırmızı-Siyahlılar yarın oynanacak olan kritik 90 dakikalık maçta galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

"TARAFTAR TEK YÜREK OLDU"

Kara Kobra ve Gölkentli taraftar grupları zorlu play-off maçı öncesi tek yürek oldular. Sosyal medya sayfaları üzerinden,

belediyeler, milletvekilleri, STK temsilcileri, iş adamlarına çağrı bulunarak, Sakaryaspor maçı öncesi Silahtaroğlu Vanspor'a destek, vermeye davet ettiler.

"PLAY-OFF TEK UMUDUMUZ"

Sezona ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayan Silahtaroğlu Vanspor  normal sezonu 69 puanla 5. sırada tamamlayarak adını play-off’a yazdırmayı başardı. Sezona kötü başlayan ve daha 4'ncü haftada teknik direktör değişikliğine giden Kırmızı-Siyahlılar çıktığı 38 maçta 69 puan toplayarak, ligi 5'nci sırada tamamlayan ve oynadığı karşılaşmalarda 21 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyet aldı. Bu süreçte rakip kaleyi 59 kez havalandıran Silahtaroğlu Vanspor kalesinde ise 35 gol gördü.

Sakaryaspor ise çıktığı 38 maçta 21 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 12 beraberlik aldı. Normal sezonu 75 puanla 2'nci sırada tamamlayan Sakaryaspor rakip kaleye 74 gol bırakarak, kalesinde ise 35 gol gördü.

Bakmadan Geçme