AK PARTİ EDREMİT İLÇESİ SEÇİM OFİSİ AÇILDI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün katılımıyla AK Parti Edremit İlçe seçim ofisi düzenlenen görkemli törenle açıldı.

Vansesi Haber Merkezi

31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi Edremit Belediye Başkan Adayı Av. İsmail Say'ın seçmenle buluşma noktası olacak seçim ofisi, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün katılımıyla dün İpekyolu caddesi üzerinde düzenlenen törenle açıldı.

Seçim ofisinin açılışının ardından seçim çalışması kapsamında önceden planlanmış ev toplantılarına kaldığı yerden devam eden Edremit AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Say, Şabaniye mahallesinde vatandaşları ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Şabaniye ve Süphan mahallelerinde ev ziyaretlerini sürdüren, gece gündüz demeden farklı mahallelerde vatandaşların evlerine misafir olan Belediye Başkan Adayı İsmail Say, “Öncelikle Seçim ofisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan soğuk havaya rağmen açılışımıza katılarak renk katan değerli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ederim. Gönül Belediyeciliği sloganıyla çıktığımız bu yolda halkımızın bizlere gösterdikleri ilgi, alaka ve samimiyetleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Edremit sınırları içerisinde bulunan mahallelerde halkımızın bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız. Bizler halkımızdan aldığımız güçle ilçemize ve halkımıza hizmet etme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu zamana kadar kapısını çaldığımız her bir vatandaşımızın ve esnafımızla azda olsa sohbet edip, dua ve desteklerini istiyoruz.  Halkımız bizi çok iyi karşılıyor ve destekliyor bu anlamda bizlere kapısını açan yüreği güzel tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“Halkımızı kucaklamaya devam ediyoruz”

El ele vererek, Edremit’i hep birlikte çok daha güzel günlere taşıyacaklarını belirten, Say, “Gönül belediyeciliği ile tüm halkımızı kucaklamaya devam ediyoruz. Hep birlikte gayret edip turizm cenneti Edremit ilçemizi hep birlikte daha güzel yapacağız.   Edremit belediyesini halkımızla beraber, gönül gönüle yöneteceğiz” dedi. 

"Halkımızla beraber oluyoruz"

Gündüz sahada gece de farklı mahallelerde ev sohbetlerinde halkla bir araya gelen Say, haftanın belirli günlerinde ise akşamları seçim ofisinde halkla birlikte olmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, açılışı Adalet Bakanımız Abduhamit Gül'ün katılımıyla gerçekleşen seçim ofisine ziyarete gelen vatandaşlarla sohbet edip, fikir alış verişinde bulundu. 

 

Bakmadan Geçme