Yeni stadın ismi ne olsun?

Depremden sonra ağır hasar gören Van Atatürk Şehir Stadyum'un yerine yapılacak olan yeni stadın ismi için ''Van Kobra Arena Stadı' olsun önerisi geldi.

Rıdvan Can

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, yıllardır yağmur çamur, kar kış demeden takımı desteklediklerini belirterek, Van’a yapılacak yeri stadın isminin ''Van Kobra Arena Stadı" olsun önerisinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın, Van’a yeni stat müjdesine çok sevindiklerini ifade eden Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, stat isminin ''Van Kobra Arena Stadı" olması gerektiğini belirterek, “Biz yıllardır bütün zorluklara rağmen takımımıza her türlü desteği veriyoruz. Yağmur çamur demeden yıllarca Vanspor’u gerek iç sahada, gerekse dış sahada destekliyoruz. Desteklemeye de devam edeceğiz. Van’a yeni yapılacak stat isminin taraftara özgü bir şey olması istiyoruz. Çünkü bir takım taraftarıyla güçlü olur. Bu yüzden biz ilimize yeni yapılacak stat ''Van Kobra Arena Stadı" olmasını istiyor ve herkesten destek bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme