Leyla Tanrıtanır: Partimin hizmetindeyim

Ak Parti Milletvekili Aday listesinin Van için hayırlı olmasını dileğinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Leyla Tanrıtanır, dün olduğu gibi bugün de partimin hizmetindeyim dedi.

Vansesi Haber Merkezi 

Listede ismine yer verilmemesini AK Parti Genel Merkezinin takdiri olarak değerlendiren  Leyla  Tanrıtanır   yazılı açıklama yaparak  adaylara başarı  dileğinde bulundu.   Dün olduğu gibi bugün de partimin hizmetindeyim diyen Tanrıtanır, "En çok ihtiyaç duyduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik zeminin önemli dönemeçlerinden 7 Haziran 2015 seçimleridir. Şahsımın milletvekili aday gösterilmemesini AK Parti Genel Merkezimizin takdiri olarak değerlendiriyorum.  Milletvekili adayı olarak listede yer alan  değerli arkadaşlarıma da en içten dileklerimle başarılar diliyorum. Ben partime inanmış bir insanım.  O nedenle dün  gibi bugünde  8 adayımızın  yanında, partimin hizmetinde olduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.  

          Halkımın huzur, refah ve güvenliğini bundan önce canımın pahasına ve var gücümle koruduğum gibi bundan sonra  aynı şekilde  koruyacağım diyen Tanrıtanır açıklamasında  şu ifadelere yer verdi:  "  Kırgın, küskün değilim. Bu birazda nasip işdir. Halkımızın menfaatlerini öncelen bir anlayışı bundan sonra da  sürdüreceğim..  Bugüne kadar bana her alanda destekçi olan halkımın bundan sonrada daha güçlü bir şekilde yanımda olacağım. Milletvekilliği aday adaylığı sürecimde her koşulda desteklerini esirgemeyen AK Parti Van İl  Başkanlığına, ilçe teşkilatlarımıza, basınımızın kıymetli temsilcilerine, değerli muhtar arkadaşlarımıza, sivil toplum örgütlerimizin çok değerli temsilcilerine ve en önemlisi de duaları ile hep yanımızda olan bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan kadirşinas halkımıza yürekten teşekkür ediyorum.  7 Haziran seçimlerinin  ilimiz ve ülkemiz için hayırlı  olmasını diliyorum.”

 

 

Bakmadan Geçme