Çiçekçiler Sevgililer Günü’ne Hazır

Demet Çiçekçilik sahibi Emrah Ceyran: Çiçekler duyguların sözsüz ifadesidir. Söylemek istediğimiz ve söyleyemediğimiz her şeyi bir gül ifade edebilir.

Fazıl ERÜŞ

Çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklarını tamamladı.  Demet Çiçekçilik sahibi Emrah Ceyran, müşterilerine bu özel günde canlı çiçeklerle hizmet verecek.  

Kırmızı Gül Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezidir

14 Şubat’ta en güzel canlı çiçekleri müşterilerine sunmak için çalıştıklarını belirten Demet Çiçekçilik sahibi Emrah Ceyran, “ 10 çeşit canlı çiçek satıyoruz. Bu çiçeklerin başında güller geliyor. Güllerin Sevgililer Günü için anlamı ve önemi başkadır.  Güllerin yanı sıra Karanfil, Celbere, Şebboy, Lale, Frezya, Nergis, Hüsnü Yusuf ve diğer canlı çiçekler bulunduruyoruz.  Çiçeklerin ortalama fiyatı 5 ile 10 TL arasında değişiyor. Canlı çiçekleri Mersin, Yalova ve İzmir’den alıyoruz. Ancak Mersin’den gelen çiçekleri daha çok tercih ediyoruz” dedi.

Çiçeklerin yerini hiçbir şey kapatmaz

Ceyran, “ 14 Şubat denildiğinde akla ilk gelen kırmızı gül oluyor. Ancak bazı müşterilerimizde karışık gül demeti yaptırıyor. Normalde haftalık 300 gül satıyorduk. Ama sevgililer gününde 2 bin gül satabiliyoruz. 14 Şubat’ta sabah saatlerine kadar hizmet veriyoruz.  Sevgililere böyle bir günde hizmet vermek bizim görevimizdir.  Sevgililer Günü nedeniyle çiçeklere rağbet çok fazla. Bu nedenle 20 kişi çalışarak ancak yetiştiriyoruz. Vanlıların Sevgililer Gününe ilgisi her yıl artıyor. Özellikle canlı çiçekler tercih ediliyor. Çünkü çiçekler duyguların sözsüz ifadesidir. İnsanların sevgililerini bir gül ile mutlu edebiliyor. Çiçeklerin yerini hiçbir şey alamaz. 14 Şubatın anlam ve önemine yakışan   bir  dal  Gül’dür ” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme