Ümmetin Suskunluğu

Geliyorum diyen darbeyi, geliyorum diyen katliam izledi. Ramazan-ı Şerif'te ümmetin yüreğine bir ateş daha düştü… Suskunluk kurşun oldu, saplandı yüreklere… Yüzlerce La ilahe illallah Muhammeden Resulullah sancağı düşüverdi yere. Rabiatül Adeviyye'de kan oluk oluk aktı, şehadet çığlıkları yükseldi arş-ı alaya: Allah'u Ekber!
ÜMMET YARALI!
Şehitleri kurşunlardan önce ümmetin suskunluğu şehit etti sanki. Darbeci Sisi… Darbeye darbe diyemeyen tek dişi kalmış medeniyetin evlatları. Darbecileri ayakta alkışlayan, milyar dolarlar akıtan işbirlikçiler… Firavunlar, küreseller… Demokrasinin kutsal putperestleri. Bu gün yürekler bir başka sızlıyor zulmünüzle. Ey zalim siz zalimliğinizi yapıyor; yakıyor, yıkıyor, öldürüyor, zulmediyorsunuz da… Ya biz! Suskunluğumuz değil midir, Mısır'daki katliamın katili! Şehitlerin dilinde ALLAHU EKBER varken, sessizliğe mahkum Müslümana eyvahlar yok mudur, huzuru mahşerde! Yok mudur "YAZIKLAR OLSUN", iktidarı için meydanlara koşup da Mısır'daki Müslüman Kardeşleri için meydanlara inmeyenlere!..
Evlat ben zulme karşı duramadım, orta doğuda oluk oluk kan akıtılırken ben sadece namazla, oruçla meşguldüm umursamıyordum. Müslümanların kanı mı akıtılıyordu acaba? Kim akıtıyordu bu kanı, niçin akıtıyordu? Onu da bilmiyordum, bilemiyordum... Hak nedir, batıl nedir? Ayrım yapamıyordum göremiyordum gerçekleri, Siyonist medya öyle virüs verdi ki bizlere hak ile batılı birbirine karıştıracak kadar adileştik...Rahman'dan çok Amerikayı sevdik evlat...
Biliyordum, Yahudi İsrail'in zalim olduğunu ama vazgeçemiyordum. Onlarsız yaşanmaz; ne olur halimiz, ülkemizin menfaatleri var diyordum....Filistin, Irak, Afganistan, Suriye, Mısır Müslümanlarının kanı akıtılırken için yandı mı bilmem ama bende cami bahçesinde toplandım birkaç kez, slogan attım ama halen düşmanın, kim olduğunu bilemiyordum….
Artık zamanla içimdeki rahatsızlığı hissetmeye başladım. Bir şeyler değişmeliydi, insanlar Müslümanlar ezilmemeliydi, ben Mümin'im diyen bir Müslüman'ın canı bu kadar kıymetsiz olmamalıydı…
Sözde cemaatim diyen insanlarla beraber taa bu günlere geldim… Arkamı döndüğümde Ümmet için İslam için ufak bir endişe duymadığımı anladım. Cihadın ne olduğunu anlamadan Müslümanım diye geçindim..
Evlat ben böylece boş ve Mümin bir kula yakışmayan bir hayat geçirdim. Sen geçirme… Bilesin ki Siyonizm İslam'ı yeryüzünden silmeye çalışıyor, uyanık ol onları iyi anla. Ümmet şuuruyla bir lider etrafında toplanarak; yeryüzüne İslam hakim olana dek Allah yolunda cehd ve gayretten uzak durma… Medyanın Siyonizmin elinde olduğunu unutma. Azda olsa hak olan tarafta safını seç ve cihad et…Unutma ki Zafer inananlarındır ve zafer yakındır…
YA RABBİ!
Ümmet çepeçevre muhasara altındayken ahiretini dünyalığına satanların yüzünden ümmeti bozguna uğratma. Halkları büyük bir suskunluk çukuruna gömen, işbirlikçi yöneticilerin yüzünden zalimin zulmünü üzerimizde baki kılma.
YA RABBİ!
Makamların, mevkilerin, malın-mülkün, şanın şöhretin esiri olmuş muhafazakar demokrat yanılgının yüzünden ümmeti sahipsiz bırakma. Bu milleti, ümmete yeniden nasip eyle!
EY ALLAH'IM!
Asya'sıyla, Afrika'sıyla Uzakdoğusu'yla, kuzeyiyle batısıyla bu ümmetin dilinde "Allah'u Ekber" olup da, eyleminde "Amerika Ekber" olan batı hayranı yöneticilerden kurtar.
YA RABBİ!
Zalim zulmünü İslam coğrafyasında ilmek ilmek işlerken; zalim zulmünde sınır tanımazken bizleri suskunluğa itilmiş zavallılardan eyleme. Bizi bize bırakma Ya Rabbi!..
YA RABBİ!
Kahhar sıfatınla zalimi kahreyle. Zalimin zulmünü, zalimlerin başına geçir! Bu millete, bu ümmete şuur, hidayet, basiret ve dirayet nasip eyle. Ya Rabbi bu ümmeti ümmet eyle, İslam Birliği ile nasiplendir!..
YA RABBİ!
"BATILDA ZİRVE OLMAKTANSA, HAKK DAVADA ZERRE OLMAYI" hepimize nasip eyle. Ya Rabbi, bizleri zaferin mücahidleri, mücahideleri eyle…
Filistin'de, Afganistan'da, Bosna'da, Çeçenistan'da, Irak'ta, Keşmir'de, Doğu Türkistan'da, Arakan'da, Mali'de, Libya'da, Sudan'da, Suriye'de daha bir çok mazlum coğrafyada yaşadığımız gibi bugün Mısır'da bir kez daha görüyoruz ki küfür tek millettir. Zalimin zulmüne rağmen Müslümanlar şehadeti şerbet bildiği müddetçe hiçbir güç İslam'a galip gelemez… Gerçek tek güç ve kudret sahibi Cenab-ı Allah'tır. Hasbunallahu ve ni'mel vekil. (Allah bize yeter, O ne güzel vekildir…)
Selam ve dua...

Bakmadan Geçme