TRT MÜZİK VİDEOLARINIZI BEKLİYOR

Serpil Teker
TRT Müzik, 21 Haziran Dünya Müzik Günü'nü bu yıl 3. kez özel bir canlı yayınla kutlayacak.  Yenilikçi yayın anlayışı ve  her  tür müziğe  yer veren, müzikseverlerin  buluşma adresi TRT Müzik, 21 Haziran Dünya Müzik Günü'nde izleyicilerinden gelecek ilginç ve farklı müzik videolarına ekranlarında yer verecek.
Van'da farklıyım. Van'da benim müziğim çok ilginç. Van'da sıra dışı bir müzisyenim diyorsanız, işte size fırsat. Yaptığınız müziği videoya çekin ve TRT Müzik kanalına  gönderin  21 Haziran Dünya Müzik Günü'nde TRT Müzik'te yayınlasın,  sizi ve müziğinizi herkes izlesin, tüm dünya sizi görsün. Siz de Van'dan o gün, bu kutlamaya çektiğiniz videolarla katılabilirsiniz. Göndereceğiniz videolar TRT Müzik tarafından değerlendirilecek ve uygun olanlar 21 Haziran 2013'te TRT Müzik izleyenleriyle buluşacak.
2013 Dünya Müzik Günü  TRT Video Gönderme Koşulları
1- Video en fazla 3 dakika süreli,
2- mov, avi, mpeg, mpeg4 formatında,
3- Seste ani yükselme ve cızırtı gibi teknik hatası olmayan,
4- Görüntü üzerinde herhangi bir yazı, logo, reklam v.b bulunmayan,
5- Videolarınızı wetransfer.com sitesine [email protected] adresi üzerinden yükleyerek bize ulaştırabilirsiniz. (Yükleme sırasında mutlaka iletişim bilgilerinizi (telefon, e-posta, açık adres) ekleyip gönderiniz.
6- Videoların son gönderim tarihi 18 Haziran 2013 saat 17:00'dir.
7- Belirtilen adrese video gönderenler,  kullanım koşulları ve yükleme sözleşmesini okuyup kabul etmiş sayılırlar.
 8- Yayınlanması uygun bulunan videoların sahipleriyle daha sonra, ayrıca muvafakatname ve sözleşme imzalanacaktır.

 

Bakmadan Geçme