'İnandılar, Başardılar.'

Türkiye'nin en iyi yabancı dil ve mesleki kariyer eğitim merkezlerinden biri olan Deulcom International yabancı dil ve kariyer eğitimleri ile iş dünyasının ihtiyaç duyduğu eğitimli ve uzman kadrolar yetiştirmeye devam ediyor. Başarılı İş kadını ve aynı zamanda uzman eğitmenlerden Semra Odabaşı ve Özlem Çetin’in girişimleri sonucu 10. Şubesini İzmir Karşıyaka’da açan Deulcom International İzmir halkına hizmet vermeye başladı.

Rıdvan Can
Merkezi İstanbul'da olan Deulcom International Kariyer ve Yabancı Dil Eğitim Merkezi, Karşıyaka ilçesinde 14. şubesini önceki gün görkemli bir açılışla gerçekleştirdi. Açılış törenine katılan Deulcom International ve Türkiye Franchise Derneği kurucusu ve Türkiye'de "İnnovasyon Yaratan 40 Patron" dan biri olan Baybars Altuntaş, Semra Odabaşı ve Özlem Çetin, alkışlar eşliğinde açılış kurdelasını kestiler.

Açılışa Deulcom International ve Türkiye Franchise Derneği kurucusu Baybars Altuntaş, Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, İzmir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Baş Danışmanı Mustafa Ak, Dr. A.Saim Odabaşı ve çok sayıda davetli katıldı. İş yaşamına Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları ve Uzay Kültür Derneği ile başlayan ve başarı çıtasını her geçen gün yükselten uzman eğitimci Semra Odabaşı ve Özlem Çetin, Deulcom International ile başarılarına bir yenisini daha eklediler.

Açılışta konuşan Altuntaş, " Bundan böyle Deulcom Institute Karşıyaka geleceğin spiker ve sunucularını yetiştirecek. Radyo ve Televizyon Program Yapımcılığı kursları da verecek. Deulcom Institute Karşıyaka, bunun yanı sıra etkin yabancı dil eğitimi ile hem iş bulan, hem yabancı dili iyi konuşan, güçlü insan kaynakları yetiştirmeye katkı sunacak." dedi.

Semra Odabaşı; ‘’ Doğru Adres Deulcom Institute’’
İlk olarak Uzay Kültür ve Sanat Merkezi'ni ,ardından Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Van Temsilciliği'ni , beraberinde Uzay Kültür ve Sanat Derneği'ni Van halkının hizmetine açarak yaptıkları başarılı eğitim ile yüzlerce öğrenciyi mezun eden kurum sahibi Semra Odabaşı, yılların birikimi ile tecrübelerini Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Van Temsilciliği bir önceki dönem kurum müdürü ve Uzay Kültür ve Sanat Derneği yönetim kurulu üyesi Özlem Çetin ile ortak payda da birleştirerek, İzmir Karşıyaka’da Deulcom Institute Karşıyaka'yı açarak büyük bir başarıya daha imza attılar. Semra Odabaşı, "Deulcom Institute’de amacımız, bireylerin iş ve sosyal yaşantısında iletişime yönelik yaşadığı sıkıntıları en aza indirgemek ve kariyer gelişimlerini sağlamaktır. Özellikle her geçen gün gelişen medya sektöründe kendine bir yer edinmek isteyen gençler için doğru adres Deulcom Institute Karşıyaka' dır." dedi.

Özlem Çetin; “Eğitim En İyi Yatırımdır”
Deulcom Institute Karşıyaka Şubesi ortağı Özlem Çetin ise, Deulcom Institute’nin işleyiş biçimi, eğitim ağı hakkında detaylı bilgiler vererek, yabancı dil alanında Türkiye genelinde en başarılı hizmeti sunabilmenin haklı gururunu yaşadıklarını vurguladı. Radyo ve Televizyon Program Yapımcılığı, spikerlik ve sunuculuk eğitimi vererek, kariyer yaşamlarına hızlı ve profesyonel bir başlangıç için gerekli alt yapıyı oluşturduklarını söyledi. Sözlerine, hızla gelişen ve değişen dünyada geleceğin güvencesi olan gençlerimize, gerek MEB onaylı sertifikalı kariyer eğitim programları, gerekse yabancı dil eğitimi ile sektöre yeni bir soluk kazandırdıklarını söyleyerek devam etti.


Deulcom International, Baybars ALTUNTAŞ önderliğinde Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu Eğitimli ve uzman bireyleri iş dünyasına kazandırmak amacı ile 1992 yılında kurulan bir eğitim kurumudur. 20 yılda çeşitli branşlarda on binlerce mezun veren Deulcom International' ın Türkiye’de 14. Şubesini İzmir Karşıyaka’da Semra Odabaşı ve Özlem Çetin ile açtıklarını ifade ederek, “Kurulduğu günden bu yana eğitim sektöründe birçok ilke imza atan Deulcom International, her geçen gün yaptığı atılım ve yeniliklerle hizmet yelpazesini genişletmeye devam etmektedir. Deulcom International kurulduğu ilk yıllarda yabancı dil eğitiminin yanı sıra birçok iş sektöründeki ara personel açığını gidermeyi hedeflemiş, gün geçtikçe bu yelpazeyi genişleterek birçok farklı sektörlere yönelik eğitimler sunmuştur. Deulcom Institute Karşıyaka ise Spikerlik ve Sunuculuk, Radyo ve Televizyon Program Yapımcılığı kurslarını programlarının içine almıştır. Deulcom International'ı farklı kılan en önemli unsurlardan biri ise, sadece eğitim sürecinde değil, eğitim sonrası süreçte de kursiyerlerinin yanında olmasıdır. Kursiyerler, eğitim programlarını tamamladıktan sonra Deulcom International' ın Anlaşmalı olduğu şirketlerde staj yaparak kendilerini ilgili alanlarda geliştirme şansına sahip olmaktadırlar. Ayrıca, eğitim programları tamamlandıktan sonra başarılı adayların İşe Yönlendirme Merkezi aracılığı ile iş bulmalarına yardımcı olunmaktadır. İş bulma sürecinde adaylar ayrı bir eğitime tabi tutularak, iş görüşmelerine hazırlanmalarına yardımcı olunmakta ve ayrıca mezunlarımızın iş başvuru dosyaları sektörün önde gelen işletmelerine gönderilmektedir.” dedi.

Bakmadan Geçme