İMO Üyeleri Yemekte Buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şubesi üyeleri iftar yemeğinde buluştu. Edremit Elmalı otelde verilen yemeğe katılan davetlileri Şube Başkanı Kamuran Turgut kapıda tek tek karşılayarak hoş geldiniz dileğinde bulundu.

İlhan Siyahtaş

Her sene geleneksel olarak düzenlenen yemek programına yaklaşık 300 kişi katıldı.  Yemek programına İMO Van Şubesi üyeleri ve davetliler katıldı. Canlı müzik eşliğinde yiyilen yemekten sonra yine canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlenildi. Düzenlenen yemek programında konuşan İMO Van Şubesi Başkanı Kamuran Turgut”  Kendilerini bu gecede yalnız bırakmayan bütün meslektaşlarına teşekkür etti. Kentin sorunlarına elimizden geldiği kadar duyarlıyız. Bütün meslektaşlarım yönetim kurulu toplantılarına katılabilir. Bize el birliği ile güç katabilirler ve kentin sorunlarına çözüm noktasında katkı sunup birlikte fikir üretebiliriz. Yerelde ve genelde mesleğimiz ve meslektaşlarımızın haklarının korunması başta olmak üzere kent ve bölge meselelerine katkıda bulunma çözüm üretme amacı güden bir şubeyiz.  Gelinen noktada bölge genelinde tanınırlığı ve saygınlığı en yüksek akademik meslek odalarından biri olmayı başarmıştır. Bu başarıyı sizlere borçluyuz" dedi.

“HER BİRİNİZİN KATKISINI BEKLİYORUZ”

İnşaat mühendislerinin haklarının savunulması ve korunması konusunda yegâne kurum olduğunu hatırlatan Turgut "İMO Van Şubesi olarak meslektaşlarımızın haklarının savunulması ve korunması önceliğimiz olmuştur. Mesleğimiz ve meslektaşlarımıza sahip çıkacak adil ve tarafsız herhangi başka bir kurum olmadığını hatırlatır, her ne pahasına olursa olsun meslektaşlarımızın meslek odalarına sahip çıkması gerektiğini bilmenizi isterim. Bundan dolayı yönetim kurulumuzu 7 kişiden ibaret görmeyin. Her bir üyemiz gelip toplantılara katılabilir ve katkı sunabilir” şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme