İlçelerde bayramlaşma töreni

Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, protokol üyeleri ile birlikte Bahçesaray halkı ile bayramlaştı.

Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, beraberindekilerle Bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla birlikte Bayram namazı sonrası cami içerisinde bayramlaştıktan sonra birlikte kahvaltı yaptılar.

Yapılan kahvaltının ardından Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, beraberinde Bahçesaray eski Belediye Başkanı Naci Orhan, AK Parti Van Milletvekili adayı Gülşen Orhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Takmaz, AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı ve vatandaşlarla birlikte ilçenin kabristanına gittiler. Kabristan ziyaretinin ardından resmi bayramlaşmak üzere çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Buradaki bayramlaşmanın ardından Kaymakam Özcan ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığına giderek askerlerle bayramlaştılar. Buradaki bayramlaşmanın ardından grup Cuma namazını kılmak için Bahçesaray Merkez Camii’ne gittiler. Namaz sonrası kaymakamlık ve belediye tarafından yöreye has olan halise yemeği vatandaşlara ikram edildi. 
Program, Bahçesaray eski Belediye Başkanı Naci Orhan’ın evinde yenilen öğlen yemeğinin ardından sona erdi. 

GEVAŞ

Gevaş Kaymakamı İshak Çınar, Belediye Başkanı Sinan Hakan ile birlikte vatandaş, polis ve askeri personel ile bayramlaştı. 

Gevaş Kaymakamı İshak Çınar beraberinde Belediye Başkanı Sinan Hakan ve protokol üyeleri ile birlikte Gevaş Belediye Parkında vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşma programını gerçekleştirdiler. Vatandaşlarla gerçekleşen bayramlaşmanın ardından Kaymakam Çınar, Başkan Hakan ve protokol üyeleri ile birlikte Kaymakam İshak Çınar ile birlikte Gevaş Jandarma Komutanlığı ile Gevaş Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek asker ve polisin bayramı kutladılar. 

ERCİŞ

Erciş ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle kaymakamlık binasında kutlama programı düzenlendi. 
Kutlama programına Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Garnizon Komutanı Albay Kamil Tumba, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutanı Murat Acar, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, MHP İlçe Başkanı Selahattin Şerbetçi, AK Parti Van Milletvekili Adayı Abdulahad Arvas, MHP Van Milletvekili Adayı Şahin Yağar, kamu kurum ve daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı. 
Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri şehit ailelerinin evlerini ziyaret ettiler. 

SARAY

Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Bayır, vatandaşlarla bayramlaştı. 
Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Bayır, kaymakamlık binasında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Bayır, törene katılan çocuklarla da yakından ilgilendi. 
Çocuklara bayram hediyesi veren Bayır, daha sonra esnafı gezerek bayramlarını kutladı. 
Cuma namazından cemaatle de bayramlaşan Bayır’a kurum amirleri de eşlik etti. 

ÖZALP

Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, ilçe halkıyla bayramlaştı. 
Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, bayram namazını İmamı Şafi Camisi’nde kılarak vatandaşlar bayramlaştı. Vatandaşlarla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Vekili Vardar, camiye gelen çocuklarla da yakından ilgilendi. 

Bakmadan Geçme