HÜDA PAR’DAN GÜRPINAR KÖYLERİNE ZİYARET

Hür dava partisi Gürpınar Belediye başkan adayı Levent Dalgın, Gürpınar ilçesindeki çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Vansesi Haber Merkezi

Her gün geceli gündüzlü ziyaretlerine devam eden Dalgın ve ilçe teşkilatı gittikleri her yerde davaları olan İslam’ı anlatıyor ve parti tanıtım çalışmaları yapıyorlar. Bozyiğit, Savacık, Ongün, Işık pınar, Hamur kesen ve Hacı köylerine ziyaretlerde bulunan heyet, her hafta birçok köye giderek halk ile buluşuyor. Yaptıkları çalışmalar kapsamında Hüda par Gürpınar belediye başkan adayı Levent Dalgın, ilçe başkanı Erkan Demir ve ilçe heyeti verdikleri mesajlarda, 'bu halk yüzyıllardır İslam’la tanışmış ve kendi idarecileride yine kendi içlerinden, inançlarıyla barışık, Allah'tan korkan ve kuldan utanan, makam ve menfaat peşinde olmayan kişilerden seçmeleri gerekir' şeklinde oldu.

  Çalışmalarıyla ilgili bir açıklama yapan Gürpınar belediye başkan adayı Levent Dalgın,  'Yaptığımız ziyaretler halkımız tarafından büyük bir teveccühle karşılanıyor, ev ev, kahve kahve ve köy köy dolaşıp her fırsatta davamız olan İslam’ı, bu dinin yüce peygamberi Hz. Muhammed (sav)'i ve davasını anlatıyoruz, yaptığımız bir çok ziyarette şahit olduk ki halkımız mevcut siyasi partilerin rant kavgalarından, makam sevdalarından ve her seçim sürecinde boy gösterip seçimden sonra bir daha görünmeyişlerinden bıkmıştır. Bizler İslami referanslı bir parti olarak, ziyaretlerimizde önceliği davamız olan İslami tebliğe veriyoruz' dedi.

Ziyaretlerinde köylerden ve ilçe merkezinde yaşayanlardan projeleriyle ilgili istişarelerde de bulunduklarını belirten Dalgın, 'Gürpınar'da yapılacak onca hizmet olmasına rağmen maalesef gerekli hizmetler yapılmamış ve özellikle ilçe köylerinde bulunan birçok kaynak değerlendirilmemiştir. Şayet bu kaynaklar gereği gibi değerlendirilirse hem mevcut köylere bir gelir ve hemde işsizler için bir istihdam kapısı olacaktır' dedi.

            Yaptıkları ziyaret ve çalışmalarının yıllardır İslami STK ve dernekler bünyesinde devam ettiğini de sözlerine ekleyen Dalgın, 'bu çalışmalarımız seçim süreciyle başlamamış ve bu süreçle de bitmeyecektir, halkımızla her ortamda bir araya gelmeye, onların sorunlarına elverdiğince eğilmeye devam edeceğiz' dedi.

Bakmadan Geçme