HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK

Deplasmanda Ergene Velimeşespor'u 3-1'lik skorla yenerek en yakın takipçisi Tuzlaspor'un önünde 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturan Ergene maçını değerlendiren Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, 'Haklı bir galibiyet aldık' dedi.

Rıdvan Can

 

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, ligin 6'ınci haftasında deplasmanda Ergene Velimeşespor'u 3-1'lik skorla mağlup ederek, başarının tesadüf olmadığını ortaya koydu.

 

Ligde namaglup şekilde yoluna devam eden ve 3 puan farkla liderlik koltuğunda yerini sağlamlaştıran Vanspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir Velimeşe karşısında futbolcuların iyi mücadele ettiğini söyledi.

 

"Haklı bir galibiyet elde ettik"

Maçta iyi bir performans ortaya koyduklarını dile getiren Şimşir, "Daha çok pozisyona girdik. Futbolcularımızın motivasyonu ve oynama arzusu üst seviyedeydi. İyi mücadele etiler. Haklı bir galibiyet elde ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bizi 90 dakika boyunca hiç susmadan destekleyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum ve aynı desteği Çaryamba günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynayacağımız Uşakspor karşısında bekliyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için önemli. Biz taraftarımızla, yürekli ve inanmış değerli Vanlılarla kazanıyoruz. Taraftarımız bizi destekledikçe, yanımızda oldukça daha çok kazanacağız, daha iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme