GÜRPINARSPOR MEYDAN OKUDU

Van 1. Amatör Kümede yeni sezonda şampiyonluk mücadelesine hazırlanan Gürpınarspor rakiplerine meydan okuyarak şampiyonlukta ve Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme mücadelesine biz de varız dedi.

Rıdvan CAN

Gürpınarspor Kulüp Başkanı Harbi Tanış ve Antrenör Erhan Öner, 1.Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesine hazırlandıklarını ifade ettiler. Başkan Tanış, rakiplerimiz şampiyonluk için ne kadar iddialıysa Gürpınarspor'da de en az onlar kadar iddialıdır dedi.
Gazetemize açıklamalarda bulunan kulüp Başkanı Tanış, Gürpınarspor kulübü olarak 2015-2016 sezonuna şampiyonluk hedeflediklerini belirterek Gürpınar'ın yöneticileri, futbolseverleri ile şampiyonluğa hazır olduğunu söyledi.

Yeni sezona kendi tesislerinde başlayacaklarını belirten, Ertaş, "Gürpınarspor 2 sezondur 1. Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bu sezon şeytanın bacağını kırarak şampiyon olacağız. Türkiye'nin en büyük ilçesine şampiyonluk yakışır. Gürpınarspor'a gönül veren taraftarlardan ve herkesten destek bekliyoruz. Gürpınarspor Van halkının da takımı, ortak değeridir" dedi.

Gürpınarspor Antrenörü Erhan Öner, yeni sezon öncesi yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek," Kaymakamımız, belediye başkanımızın, iş adamalarımızın ve Gürpınarlıların desteği ile görüştüğümüz transferleri yaparak takımımızı güçlendireceğiz. Kulüp Başkanımız Hadi Tanış ve kulüp yöneticilerimizin güçlü oluşumu ile güçlü bir Gürpınarspor oluşturacağız. Van 1. Amatör Ligde şampiyon olarak BAL Ligi'ne yükselmek istiyoruz. Rakiplerimiz bizden çekinsinler. Gürpınar gürül gürül geliyor. Gürpınarlıların da kendi takımlarına güvenmelerini ve desteklenmesini istiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Öner, "Transfer görüşmelerine başladık. Geçtiğimiz sezonki kadromuzu koruyarak, nokta transferler yapacağız. Transferini düşündüğümüz isimler arasında profesyonel takımlarda oynayan oyuncularda yer alıyor. Eylül ayının ortasında antrenmanlara başlıyoruz herkesten destek bekliyoruz bu takım herkesin takımıdır. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyoruz hak eden Van'ı temsilen BAL Ligine gitsin "dedi.

Bakmadan Geçme