Gürkan: Vanlılara minnettarız

Vali Ozan Balcı ile birlikte depremzedeler için kurulan Beydağı Konteyner Kent Alanını ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Desteklerinden dolayı Ozan Balcı Valimize müteşekkiriz. Sayın Valimizin şahsında tüm Vanlı hemşerilerimize ve Van'da görev yapan kardeşlerimize Malatya halkı olarak şükranlarımızı sunuyoruz' dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Ozan Balcı Beydağı Konteyner Kent Alanını ziyaret ederek depremzedelerle buluştu. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Gürkan ve Balcı, sorunların çözümü noktasında çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirttiler.

Gürkan: Malatya halkı olarak şükranlarımızı sunuyoruz

Yaşanan deprem felaketinin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatılacağını söyleyen Başkan Gürkan, “Van Valimizin şahsında bütün Vanlı hemşerilerime ve doğuda görev yapan tüm kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim. Gerçekleşen dayanışma Millet olma vasfımızı ortaya çıkardı. Türkiye’nin doğusundan kuzeyine batısından güneyine kadar bütün vatandaşlarımız Malatya’mıza geldi. Birlik ve beraberlik içerisinde ‘Milli Felaket’ olarak adlandırdığımız bu felaketin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Millî felaket ancak birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı sarmamızla atlatılır. Desteklerinden dolayı Sayın Valimize müteşekkiriz. Sayın Valimizin şahsında bütün Vanlı hemşerilerimize ve Van’da görev yapan kardeşlerimize Malatya halkı olarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Balcı: Kalbimiz Malatya ile atıyor

Her daim Malatyalı vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Vali Ozan Balcı “Vanlılar asil insanlardır ve asaletli bir şehirdir tıpkı Malatya gibi. Vanlı kardeşlerim Malatya’ya mal ve eşyalar getirmiyor. Türk Milletinin birlik, beraberlik, merhamet, iyilik, güzellik duygularını millet olma bilincinin en iyi özelliklerini getiriyorlar. Aynı zamanda Malatya ve Van’ın kardeş şehir olmasına da katkı sağlıyorlar. Bizim askerlerimizin, jandarmamızın, korucularımızın, belediye personellerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarımızın yani kadın-erkek demenden herkesin kalbi Malatya ile atıyor. Tüm ekibimizle Malatya’mızın yanındayız. Tekrardan hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.iha

Bakmadan Geçme